Organizasyonu yapan arkadaşlar akşamları girip güncellemeleri yapıyorlar canım sayfa dünkü gibi değil merak etme günecelleme yapılmış![]()
Organizasyonu yapan arkadaşlar akşamları girip güncellemeleri yapıyorlar canım sayfa dünkü gibi değil merak etme günecelleme yapılmış![]()
Öner, benim kayseri gezisi iptal beni listeden çıkarmanı isteyecem eğer gelecek durum olursa telden ulaşırım sana kardeş, gelemesem sizlere iyi eğlenceler şimdiden
Ben de bi süpriz yapabilirim![]()
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç gündür size şafak yazamadım rahatsızdım neyse şimdi iyiyim....
Arkadaşlar son iki gün artık eşyalarınızı toparlayın bence veee ŞAFAK 2
Duyduk duymadık demeyin!![]()
Bende Geliyorum arkadaşlar eklermisiniz beni de
Ben İstanbuldan gelecegim Başka kimler var istanbuldan gelecek
Geçen seneki organizasyon çok güzeldi bir yenisini yine yeniden yaşamaya az kaldı.İnşallah her şey çok güzel olur.Emeği geçen arkadaşlarımın hepsine şimdiden çok teşekkürler![]()
Bende varım istanbuldan
cuma akşamı 23:30 da hareket sabah 9:30 gibi kayseride olurmuşum
beni bırakmayın garajda...
SÜHA TURİZM ile geliyorum
mimfatih;
mimfatih sen tek geleceksin herhalde
evet benide +3 veya 4 istanbuldan geliyoruzz
merhaba arkadaşlar muhteşem kayseri buluşmasına çok az bir zaman kaldı herşey hazır sizleri bekliyor en ince ayrıntısına kadar düşünülüp organize ettiğimiz programlarda
eksiğimizin olmadığını düşünüyoruz yinede bir eksiğimiz olursa affola çok büyük bir organisazyon olduğu için ufak tefek aksaklılar olursa mazur görmenizi bekliyoruz ki bizim gözümüzde hiç bir eksik yok fazlası var...![]()
kemalcakir19;
Evet tek geleceğim...
Arkadaşlar hiç bir yerde bilet yok hep arkalarda yer var istanbuldan giden birinin otobüsünde önler de boş yer varmı acaba
İstanbuldan giden ve otobüsünde yer olan kimse varmı![]()