haahhahah bayke![]()
hani uzun zamandır böyle gülmemiştim :lol:
pikniğe gelince hafızam oldukça zayıf olduğu için ismen tek tek teşekkür edemicem ama öncelikle Vefa abiye candanlığı ve organizasyona dahil olma yolunda verdiğim savaşta (:lol: ) fikirleriyle bana yardımcı olduğu icin ve piknikte de beni yalnız bırakmadığı, ve bana modellik yaptığı için sonsuz tesekkür ederim 8)
Hülya ablamm hele senn. hep yanımdaydın, yardımcı oldun her konuda. zırt pırt gel oraya gidelim, gel bide buraya gidelim çağırışlarıma hayır demedinhep destek oldun, canımsın.. çok çok teşekkür ederim herşey için..
ayrıca Bursa grubuna son dakika golu attığım ve yol boyunca sonmez i ayakta ve koridorda yatarak ulaşımını tamamlamak zorunda bıraktığım için özür diliyor ve bütün bursalı arkadaşlara içtenlikleri için çok çok teşekkür ediyorum. yola çıkmaya sadece 3 saat kala bursa tayfasına ulaşabildiğim için şaşkın ördek yavrusu gibiydim bendeops:
ayrıca nafiye ablama da çok teşekkür ediyorum, o nası sevgi dolu bi sarılıştı öyle, canım ablam
ayrıca utopyayı, minervayı, çiğdem ablayı ve Real i de tanıdığım için çok mutlu oldum. Real umarım elin iyileşmiştiren son yara bandı arıyordun :P
ayrıca Kalem ablamı ve biricik güzel kızını da tanıdığım için çok mutlu oldum (isim hafızam yine devredışı, özür diliyorum) çektiğin fotoğrafları da sitede görmeyi çok isterim.
ve son olarak CinCin e , Oturanboğa ya ve Pegasusa bu büyük ve zor organizasyonu en güzel şekilde bizlere sundukları için teşekkür ederim.
ama illa bi olumsuzluk söylemeden geçme diorsanız (hani adetten oldu artık) dışarıdaki seyyar wc lerin bayan kısmının birisi depo haline getirildiği ve dierinin de kapı kolu olmadığı için erkekler tarafına girmek zorunda kalmıştım. kimse görmemişti gerçi, aramızda kalsın o yüzden :lol:
2 senedir dahil olmak istediğim ama bi türlü gerçekleştiremediğim Wattabe pikniğinde bulunmak gerçekten çok güzeldi. tekrar teşekkür ediyorum bütün emeği geçenlere..
(bu arada benim de elimde güzel fotolar var ama mesaj sayım az olduğu için albüme giremiorum)