mikoo ayıp ettin yaaa bir tek Adanaya gidebildim :S neyse canın saolsun sen gidersin Amasya elması yemeğe ıhhh
mikoo ayıp ettin yaaa bir tek Adanaya gidebildim :S neyse canın saolsun sen gidersin Amasya elması yemeğe ıhhh
svedrif;
Firdevscim, baya kalabalık olduk. İnşala herkesi memnun etmeye çalışırız
Ve Büyük buluşmaya az kaldı. Resimdeki görüntülere aldanmayın arkadaşlar gittiğimiz gün hava kapalıydı. O yüzden sıkıcı görünebilir ama güneşli ve güzel bir gün bizi bekliyorhem eğlenicez hem sohbet edicez hemde bol bol yürüyüş yapacağız
Bu arada burada Luna Park ta var kaçıranlar çok pişman olmuş olacak haberiniz olsun
sevgili modumAraz Eylül+1 olarak ekleyebilir miyiz
![]()
Tufan beni atlı karıncaya bindirmessen küserim sana![]()
önce sağlık diyorum..inşallah tufan sen ve sultan arkadaşımız yaparda kimler memnun kalmaz ki buluşmadan ...
lunapark ha harika
Sibel972;
evet sibel abla luna parkta varbaya keyifli olacak
![]()
Sirine;
şirine sen gel bacım ben seni hem atlı karıncaya hemde çarpışan arabalara bindiririm![]()
svedrif;
firdevs sağol arkadaşım güzel dilekleri için sağolasın... İnşala her şey istediğimiz gibi güzel geçer![]()
Real;
hadi bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın![]()
svedrif;
Teşekkür ederim canım benim şımardım valla
Elimizden geldiğince fazlasını da yapmaya çalışıyoruz Tufan arkadaşımla birliktesizler de böyle manevi destek verdiğiniz taktir de daha da pozitif enerji kazanıyoruz,çok mutlu oluyoruz
![]()
reale en güzel hediyeyi kim vercek bakalım![]()
ooooooooo reel çok şanslıı hediylerden işe yaramıyan varsa bana verebilirsin![]()
teyzoş;
hediye değilde benim için dostların gelmesi ve güzel keyifli bir gün geçirmek daha önemli
svedrif;
firdevs hediye ye gerek yok be arkadaşım sizler yanımda olacaksınız ya bu bana en büyük hediyedir. Gülen gözlerini görmek yetiyor
leman 01;
leman bana hediye alırlarsa ki, ben istemiyorumsöz sana da bir kaç tanesini yollicam
![]()
tufan benim gözlerim her daim gülerr...anladın sen![]()
svedrif;
bilmez miyimsenin zaten gülüyor arkadaşım neşeli bir insansın
![]()