piknik listesine son katılım tarihi ne zaman?
piknik listesine son katılım tarihi ne zaman?
bnide ekleyinnn bnde biletimi aldım geliyorum
ENGİN ŞAFAK
VAKFIKEBİR/TRABZON
bende gelecem eger tatile gitmesem 3 kişi gelecem benide ekleyin
cigdem turkoglu, kişisel katılımlar için cuma öğlen satine kadar yazabilirsiniz.
mustican, sonmez'e özel mesaj yaz, o illaki gelir siteye bugünlerde
engin61, gelirken 1 kilo fındık isterim, yoksa töbe yazmam listeyeŞaka bir yana, servis kullanacak mısın? Kullanacaksan nereden bineceksin servise?
kadir1981, servis kullanacaksan servise nereden bineceğini de belirt ki listeye ekleyebileyim.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
bülent bey merhaba,
ben gelemiyorum.beni listeden silermisiniz.
has adamım kadir ordaysa bende orda olmak isterdimAlıntı Yapılan Kişi: kadir1981
ama paranın gözü kör olsun
gidemiyoz işte
ya birde konyaya gelsinde benide alsin be ya konyadan kalkan servis yokmu
arkadaşlar bende gelmek isterım tabı benı aranızda istersenız hem ben biraz geç gelebıırım...
Gel tabii Emrah. Kaç kişi ve kendi olanaklarınla mı geleceksin, bunları da belirt ki listeye ekleyebilelim...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
O gün çalışıyorum ama mutlaka özel izin alıp katılmayı düşünüyorum
Misafirim de olacağı için güzergah belirtemedim ama ya kendi imkanlarımızla ya da merter otobüs durağından servisle gelebiliriz :roll:
çok şahane bu güzel insanları bir arada toplamak ve sponsor olan firmaları kişi ve kurumlarıda kutlama gerek beni yazarsanız sevinirim .Emeği gecen Tüm arkadaşaları yürekten kutlar yürekten öpüyorum
A:L:M:A:N:İ:DİYARBAKIR
aa really de varsa bende varım.kıskanırım hemen![]()
Alıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
ben tek gelirim ama arkadaşlarımda gelıcek ben onlardan bıraz geç gelicem saat kaça kadar ordayız...bırşeyler getirimmi arkadaşlar..
really, good_girl, almani, emrahdeniz, lütfen kaç kişi geleceğinizi ve -kullanacaksanız- servise bineceğiniz yeri belirtin. Bunu belirtmediğiniz sürece -karışıklık olmaması açısından- listeye ekleyemiyoruz.
Etkinlik 11-19 saatleri arasında olacak.