Emel hanım antep fıstıkları güzel mi?içi yeşil olmalı fiyat nedir?ben antepliyim ailem mersinde yaşıyor kendim niğde de antep fıstığı ve baklava benim işim
Emel hanım antep fıstıkları güzel mi?içi yeşil olmalı fiyat nedir?ben antepliyim ailem mersinde yaşıyor kendim niğde de antep fıstığı ve baklava benim işim
dolu dolu 2 gün geçireceğiniz Antep gezisi için geri sayım başladı. katılmazsanız sonra üzülürsünüz![]()
Valla ıramazan abi ile emel hanım harikasınız....Emeklerinize sağlık.Biz antalya olarak her koşulda Allah izin verirse oradayız...Sıra gecesinde antep türkülerini hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum...
antepin hemamlari
dökülür külhanlari![]()
Hogör mahallesinin dip dibedir damları))))))))))))))))
Gerçekten uğraşmış arkadaşlar bizede gidip eğlenmek kalıyor.Teşekkürler...
Antebin kalesine asacagız fermanımızı aman aman))))) biz teşekkür ederiz sizlere arkadaşler evet tek toplanıp eğlenmek kaldı..
Evet aynen bizim gençliğimizde hamamlarda çiğ köfte yapardık ne günlerdi be çok güzel olacak
slm arkadaşlar BURSADA BULUŞMAYI NE ZAMAN PLANLIYORSUNUZ bekliyoruz bursayaa
Adem arkadaş bursa da süper yapın organizasyonu gelelim iskender yemeye yalnız mümkünse nisan mayıs gibi olsun
Hadi arkadaşlar...
İş sadece buluşmaya kaldı....
Sizler için yoğun çaba sarfettim. Hepnizi bekliyorum. Valla beleş sıla gecesi bir daha ele geçmez. Gelen yetişiyyyyyyy!...
18_20 mart gaziantep gezisi
18 mart otele girişler yapılacaktır http://www.gaziantepmetgold.com otelimizi web adresinden inceleyebilirsiniz.
Otel kişi başı 45lr .olarak ücretlendirilmiştir.sabah kahvaltsı akşam yemeği ücrete dahildir.cumartesi kahvaltıdan sonra 2 otobüs otelden bizleri alıp,
gaziantep kalesini,müzeyi,zeugma hayvanat bahçesini,alleben göleti ve rum kalesini gezicez.halfeti belediye başkanının biz misafirlerine düzenlemiş olduğu yemeğin ardından ücretsiz tekne turu düzenlenecektir.
Otel dönüşü akşam yemeği ve hokey federasyon başkanının bizlerin onuruna düzenlediği sıla gecesinde eylence doruklara çıkacaktır.gecemizde gaziantep ilinin üst düzey yöneticileride bizlerle beraber olacaktır.
tüm dostları bekliyoruz
Hele Zeugma ve Halfetiyi gezmek bir ayrıcalık. Herkesin görmek isteyipte göremediği yerleri hep birlikte görecez. Antepli Rambo sizleri bekliyyyyyy....
Geri sayım başladı. 18 Mart akşamında müthiş müzikli eğlence, 19 mart gecesi müthiş sıla gecesi....