benden eşimde gelmeye çalışacagız.. zaman olsa bizede beklerim herkesi antepde
benden eşimde gelmeye çalışacagız.. zaman olsa bizede beklerim herkesi antepde
Bana bugün özel masej atan arkadaslarım kimse mesajı okuyamadan silindi. Tekrar yollarsalar iyi olur.okuyamadm...
armağan hemen senide ekliyorm canm .....seni aramızda görmek sevindirecek bizi
ben buluşmanın tam başlama ve bitiş saati ile ilgili açıklamayı yarın net olarak iletecegim sizlere arkadaslar.
otelin geceliği 45 tl 2 gece kalınacak..
tolga kanbersiz düğün olurumu senisizde bulusma olmaz katıl tabiki sende.hemso nerdesin okumuyormusun bunları gidecekmiiyiz???
babalık;
herkes kendi imkanlarıyla gelicek otele 18 sabahı girişler yapılıp 20 mart sabahı 12 de çıkışlar yapılıcak
benim ismim neden gokkkk
allah mani vermese bensiz olmaz bende geliyommmmmm![]()
Peki laleli senide ekliyorum hemen. Bekliyoruz tabiii ki.
Gül gülümse senide ekliyorum canmmm...
nilüfer seni tekrar aramızda görmek bizleride çok sevindirecek . hadi dostlar kontenjan dolmadan kayıtlarımızı yaptıralım.. EL ELE GAZİANTEP 'teyiz..
koca çorumlu;
İnşallah abiciğim, hep beraber GAZİANTEP'teyiz......
son katılım tarihi 20 Şubat. bu tarihe kadar gelecek olanlar listeye isimlerini yazdırmanız gerekmektedir.otele ona göre bilgi verilecektir.
NOT: kesin gelecek olanlar lütfen isimlerini yazdırsınlar.
Ya benim o günler de hazırlayıcı eğitimim olabilir , olmazsa gelmeyi düşünüyoruz![]()
gelebilirsen bekleriz tabii ertan..
Zehirli yaprak arkadasım senin de ekliyorz hemen. Evet dediğin gibi dogunun parisinde buluşmak üzere....
Sizlerle ilk buluşmam olacak.Şimdiden heyecanlandım dostlarım.Üç kişi olarak beni eklersen sevinirim Ramazan abi.![]()