Ramazan bey gerçekten değerli vaktinizi ayırıp böyle güzel bir organizasyon yaptığınız için emeğinize sağlık gelemesemde bilinki o anları yaşayacam.herkese iyi eğlenceler.
Ramazan bey gerçekten değerli vaktinizi ayırıp böyle güzel bir organizasyon yaptığınız için emeğinize sağlık gelemesemde bilinki o anları yaşayacam.herkese iyi eğlenceler.
çok geçmiş olsun tekrar cdisci abiseni ve eşini aramızda görmek bizi çok mutlu edecekti. Tabii sağlık daha önemli. Inşallah çabucak iyileşir kızımız bir süprizle aramıza katılırsınız. Sizin o güzel gönlünüz bizmle sağolun eşinize de selam.kzınıza da çok gecmişolsun![]()
ben c.tesi zeugmada katılacğım 1 saat kadar sizleri görmek için.. benimde temel eğitim kursu devam ediyor hataydan dışarı çıkamıom ama ctsi inş. aranızda olacağım 1 saat kadar kaçamak yaparım... yada otel çıkşında görebilirim sizleri...
gelmeyenlerin isimleri listeden neden kaldırılmıyor?
Ben gelecek olanları gelmeyecek olanları kendi elimizde liste var ona ekledim sırdaş canım...gelmeyecek olan arkadaslarımız bizlerle olamayacagı için üzüldük ama inşallah başka buluşmalarda
senin işini halledip gelebilmen için dua ediyorum sırdaş senin gibi mükemmel bir kişiyi tanımak isterim![]()
Emel hanım çok teşekkür ederim.iyi eğlenceler diliyorum
son artık 4 gün hayırlı ile büyük gün gelseydi artık
Son 2 gün Çarşamba ve Perşembe nasıl 4 gün oluyor
Cuma günü zaten orada olunacak...
Durmadan aynı polemiği kovalamanızın anlamı nedir bilemiyoruz. Kimsenin moderatör peşinde koşmasına gerek yok. Başlığı açan kişi listenin son halini başlığın altına cevaben yazacak ve yetkili arkadaşımızda gördüğünde o son listeyi ilk mesaja ekleyecek. Bu kadar kolay ve net.
KKELEBEKK nasılsa mesajım yine silinecek o yuzden zıplamanın bır anlamı yok aynı polemik kovalamamın ılla bır amacını arıyorsan senı sewmıyorum o kadar basıt ?
YEMEK MENÜSÜ
18 MART 2011 (CUMA) TARİHİNDE GELECEKLER İÇİN;
SABAH ERKEN GELEN ARKADAŞLAR OTELDE KAHVALTI
ÖĞLE YEMEĞİ (LAHMACUN- AYRAN - BAKLAVA PİKNİK ALANINDA)
AKŞAM YEMEĞİ
Süzme çorba
Paçanga Böreği
Pilav Üstü İncik
Burma Kadayıf
Alkolsüz içecekler
19 mart 2011 (Cumartesi)
Sabah Otelde Kahvaltı
Rumkalede öğle yemeği (Halfeti Belediye Başkanı tarafından verilecek)
Akşam yemeği
Lebeniye çorba
Karışık Izgara
Salata
Şekerli Peynir Böreği
Havuç Dilimi Baklava
Alkolsüz içecekler
SHOWLU ÇİĞ KÖFTE (SIRA GECESİ EŞLİĞİNDE)
Fıstık ikramı
20 MART 2011 (PAZAR
Otelde sabah kahvaltı
(Serbest)
NOT: LOBİDE TÜM SICAK İÇECEKLER ÜCRETSİZ.
TÜRK HAMAMI ÜCRETSİZ
Ramço şimdiden iştahım açıldı.mönüler harika gözüküyor.Emeklerinize sağlık.Listenin düşeceğini tahmin ediyordum hatta bekliyordum.100 kişilik bir grubun organizesi çok zor.Sayının düşmesi çok iyi oldu bence.Son 2 gün havalar düzeldi herşey yolunda Allah bozmasın.Muhteşem bir hafta sonu bizi bekliyor..Gelikkkk tama...
Emel hanım listeyi güncellerse iyi olur.
Edip abi açık sözlü insanları severim senide seviyorum![]()