arkadaşlar niğde de kar hızlandı çok güzel bir kar yağışı var bereket![]()
arkadaşlar niğde de kar hızlandı çok güzel bir kar yağışı var bereket![]()
-Havaların son soğuk zamanları ... Organizsyon günü havalar sıcak olacaktır
-Bu arada az kaldı ...
niye burda kar yağmıyo ya niyeama acaip bi fırtına ve yağmur var rahmet olur inş
![]()
son 10 gün![]()
antalyada güneşli ve hafif rüzgarlı ama harika bir hava var . ee az kaldı dostlar .
E hadi gidelim biyerlere Ahmet abiiiiiiiiiiiiii![]()
marastan bır haber geldı....buralarda kar var sel var camır vaaarrrr)18 marta allah sonumuzu hayır getıreeee..oy merik meyrik meyrik ben gurbanım sana meyrikk
bu salıha nıye gelmıo bakım ..sımdıı..mıllete gazı verdı verdı sımdıde gelmıo ne ayak...cok kızgınım salıha sana..ıstanbulda olması gerekmıs!!!
Arkadaşlar havaları merak etmeyin gaziantep'te ne kar nede yağmur yok. Hemde şuanda türkiye'nin dört bir yanı yağışlı gaziantep'te hava sadece kapalı, yağış yok. Herkesi bekliyorum....
Saliha bu organizasyonda emeğin var. Mutlaka gelmen gerekiyor. Kararını değiştir ve gel.
gelmeme nedenını bılmıorum neden gelmıosun kızım alla alla![]()
evet saliha ben seni silemem silmem de seninde her yönden emek ve destegin var bunu sana daha öncede yazdım mutlaka gelmeni istiyorum ben bak arkadaşlarda çok istiyor gelecekesin dediek o kadarrr![]()
sona dogru geldikçe zaman geçmek bilmiyor yafffff![]()
safak 10![]()
mikocum ankarada da çok güzel yağıyor...sen gitmiyomusun? yine mi vazgeçtin![]()
mikooo gardassım sen gel yav![]()