Emrullah abi hesaplarımda yanılmıyorsam cuma gün 15:30 civarında adanada olacagım oradan bırlıkte gıtmesekmı![]()
Emrullah abi hesaplarımda yanılmıyorsam cuma gün 15:30 civarında adanada olacagım oradan bırlıkte gıtmesekmı![]()
Edip biz o saatte daha çalışıyor olacağız aslında hep beraber gidilse ne güzel olur demi biz gece yola çıkacağız sabahın ilk ışıkları ile oradayız inşallah bir aksilik olmaz ise...
Ben ve eşim Meral hanımla beraber,Esrada geliyor.Cuma sabahı sabah 7 gibi Adana'dan yola çıkıp sabah kahvaltıyı otelde yapmayı planlıyoruz.Gelenleride karşılamış oluruz diye düşündük....Antepte sağ sağlim görüşmek nasip olur inşallah.Sen kimlerle geliyon Edip....?
Miremur abi , allah nasip ederse sizlerle tekrar görüşmek ne kadar güzel bir şey ... ÖZLEDİM sizleri![]()
Hakketen Birtan,aynı özlem bendede mevcut!
valla gel 18 mart gel olduk hepimiz bir heyecan sardı şimdiden.![]()
Ömer bey ile Meral hanımı ikna edebilirsin bence![]()
gerçekten çok heyecan verici hele de yeni arkadaşlarla tanışmak çok daha keyif verecek bu buluşmaya emeği geçenlere yürekten tşk![]()
çok güzel bir buluşma olaçak keşke birazsa erken aranızda olabiseydim inşş başka bir buluşmada olurum bende artık
inş bi dahaki buluşmalarda karakefen doğrusu benim için bir daha zor olur artık ama yine de kısmet
Güliza bildik 8-A
Öğretmenler odasına çevirdik burayı kovacaklar biziyarın konuşruz.
![]()
güzel bir buluşma olacağını düşünüyorum emeği geçenlere teşekkürler![]()
Evet inşallah abim ve ablamla beraber geliorumgüzel bi yolculuk olacagına eminim
cok özledim herkesi emrullah abi dostları karsılamamızı çok iyi düşündün harika bi fiikir sabahın ilk misafirleri antalya zaten dostlar ve tabiki BİDENEM harika olcak
yuppiiiiiiiiiiii heheheh
![]()