bildiğim kadarıyla cumartesi kahvaltıdan sonra otobüslerle hareket edilcek İlker bey.ben yinede 11 i bulabilir diye düşünüyorum.siz yinede elinizden geldiği kadar erken gelmeye çalışın otele.
bildiğim kadarıyla cumartesi kahvaltıdan sonra otobüslerle hareket edilcek İlker bey.ben yinede 11 i bulabilir diye düşünüyorum.siz yinede elinizden geldiği kadar erken gelmeye çalışın otele.
listede kendimi göremiyommmmm![]()
Sen 33.yörükoğlu varya)
arkadaslar kayıtlarımız kontenjanı dolmuştur.hala listeye ekle diye aramalar geliyor.ama üzgünüm sayımız yeterli sayıya ulaşmıştır.ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar.
Not : Ismi yazılı olan ama gelemeyecek olan arkadaslar bana bilgi verirseniz sevinirim...
Evvet cuma sabahına uçak biletimi aldım,süper olacak iki gün için sayım başlamıştır![]()
evet zaman az kaldı çok yoruldunuzz...ramazan abiyle sürekli haberleşioz takip ettiğime göre çok güzel harika unutulmayacak bi bulusma olcak...ramazan abi antalyadaki bulusmadakiler yanında bunu bilesin inş hersey cok güzel olcak...... bizler yanındayızzz![]()
Evet süre daraldıkça heyecanlanıyorum. Sizlerle beraber olmak, Antalyadaki arkadaşları yeniden görmek, yeni arkadaşlıklar edinmek harika olacak. Sizler için elimden gelen tüm imkanları seferber ettim. Mükemmel bir organizasyon oldu.
eminiz abicim elinden geleni yaptıgına tüm imkanları seferber ettiğinebizde sizleri, dostları, yeni arkadasları görceğimiz için cok mutluyuz
inşallah yürekleri bir atan dostluklar kurcagız bu bulusmada
eminim herkesi bi heycan sardı o ortamı düşünüodur herkesss![]()
Nazom uçağı kapattık desek yeridir...Antalyadan baya bir kalabalık geliyoruz...Güzel bir yolculuk olacığını düşünüyorum...
Bu kadar emek verilmiş bir organizasyon ile harika bir kaç gün geçeceğine eminim Allahın izniyle...IRAMAZAAN ve EMEL arkadaşlarımız başta emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık...
Emel hanımın üstüne basa basa belirttiği bir konu var ismini yazdırıpta gelemeyecek olanlar varsa mutlaka bildirsinler...
HAYDİ GERİ SAYIMA DEVAM....24 ...Yirmi dörtttttttttttttttttttttttttttttttttttt
GAZİANTEBİMİZİ ÇOK SEVİYORUM VE HEYECANLA BEKLİYORUM....
Evet arkadaşlar gelemeyecek olanlar lütfen şimdiden söylesinler. Son günde sıkıntı aşamak istemiyoruz.
Bekliyorum Hasanım.
Nasaipse harika bir buluşma olaçak heyacanla bekliyoruz artık ramazanbey emel hanıma böyle güzel bir bululma için simdiden tşkl
hasan abi kavalyemsin bak bidenemle ikinizantalyanın yakısıklıları
![]()
esrayla bizim odada kızlarla pijama partisi vericez![]()
sırdaş;
Olmaz öyle şey karşıyım benayrımcılık yok. Ne öyle kendi başınıza parti karşıyım abi ben...