Siteden bir arkadaşımızın Facebook sayfasında.. Çok kısa görüntülerdi ama fotoraflardan daha etkili bence..![]()
Hay maşallah bayağa kalabalık olacak bu buluşma..Arkadaşlar sadece fotoraf çekinmeyin video da olsun.. Antalya buluşmasından videolar vardı daha güzel oluyor öyle bence...
Ses var görüntü var..
Şimdiden iyi eğlenceler hepinize.. En çok sıra gecesini merak ediyorum, ama lütfeeen videosu olsuuun..
Gaziantep'in yemekleri oof oof yani..
Hele hele kuru patlıcan, biber dolmaları Allaah Allaah mideniz bayram edecek haa..
![]()
Siteden bir arkadaşımızın Facebook sayfasında.. Çok kısa görüntülerdi ama fotoraflardan daha etkili bence..![]()
ada + 1 arkadasım senide ekliyorum listeme hemen
evet süper bir buluşma olacak antepte tarih yaratacagız yepyeni![]()
İki bayan oynuyordu evet..Ara ara da çevirmiş kim çektiyse videoyu diğer masalara..
Çok detaylı bir çekim değildi yani benim izlediğim..
![]()
EDİP DAYI cafer abiyide yazsana bizim ekibeesnazahmet
Dualarımız senınle miko hatta bızım cami comaatına soyledım onlarda dua edecekler![]()
mikoo sen eksik kalma kadro tamamlansın..![]()
Sen eksik kaldın zübüş? Yanında bırıyle gelırsen senıde goturellım![]()
Edip başkan bunu diyeceğini biliyordum . yanımda kimse olmadığı için gelmiyorum.zaten sende tek gelirsem götürmezsin![]()
abdullahta geliyor
abdullah bey sizide ekleyelim mi
Necmettin bey sizi de ekliyorum hatay dan biri daha gelecek olması bizi mutlu ettii..
benim yanımda bir kişi daha geleçek yanıma bir kişi daha ekletmek iştiyorum lütfen
mikocan![]()
savas yok kormayeni bitti