oh ne güzel hep böyle birlikte olmak varya keşke bende aranızda ola bilseydim ama sizleri hayaletmek bile güzel hadi sizlere en iyi bir gün dilerim kalın sevgi ve sevgiyle hepiniz a e o bye:A:L:M:A:N:İ:
oh ne güzel hep böyle birlikte olmak varya keşke bende aranızda ola bilseydim ama sizleri hayaletmek bile güzel hadi sizlere en iyi bir gün dilerim kalın sevgi ve sevgiyle hepiniz a e o bye:A:L:M:A:N:İ:
KESİNLİKLE ÖLE BİŞİ DEMİYECEĞİM, ÇÜNKÜ ONU DÜŞÜNECEK NE VAKTİM NEDE BOŞ YERİM VAR.....Alıntı Yapılan Kişi: &Öyküm&
ARKADAŞLAR BUGÜNDEN (09.06.2008) PAZARTESİ İTİBAREN ORGANİZASYONA ÜYE ALIMI ve LİSTE GÜNCELLEMELERİ, MEKAN İLE YAPILACAK REZERVASYON ve SÖZLEŞME İMZALANACAĞINDAN DOLAYI DURDURULMUŞTUR. KATILACAK ve KATILAMAYACAK ARKADAŞLARA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. UMARIZ 15 HAZİRANDA ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİRİZ...BİLGİLERİNİZE SUNARIM...
kRAL kARDEŞ,Alıntı Yapılan Kişi: KRAL
Abdonun eşi rahatsızsa zaten gelmesin, gelse de almam onu zaten içeri... Lütfen Abdo Kardeşime ulaşırsan geçmiş olsun dileklerimi ilet, yapabileceğimiz bişi olursa lütfen çekinmeden arasın...
Kral Üye alımı durduruldu dediysek, organizasyona katılamama da durduruldu demedik... ama senin yerin bizim için 3 kişiye bedel rahat ol
![]()
:cry: :cry: :cry:
Eklendiniz SKYSTAR Kardeş...Alıntı Yapılan Kişi: skystar
o gün çok güzel olcak hislerim kuvetli hepinizi şimdiden kutluyorum.A:L:MA:M:A:N:İ:
o gün aranızda olmayı çok istiyordum hala da istiyorum ama cuma gece sendikamızın yemeği varmış davetiye elime az önce ulaştı. o yemeğe katılmak zorundayım. bu durumda gelemeyebilirim ama elimden geleni yapacağım...
aşk ol mete![]()
elim kolum uzundur öğrenemedin mi halaanında yeterimm :twisted:
gelirsin sen pazar günü hehe :lol: :lol:
ben gelmıyorummmmm![]()
yıne gelmiyoommm
ama çay içerim bir köşedeeee :mrgreen:
9 koca sayfa olmuş tamamını okuyamadım kusura bakmayın neymiş bu kıyafet yönetmeliği, kamusal alanda mı yapılacak kahvaltıhayır bilelim de ona göre katılalım. Sonra "cıks, yassah hemşerim" demesin kimse kapıda :wink:
Aaa havaya bak :roll: :roll:
Haziran'ın Ortası Parçalı bulutlu :roll:
Şemsiye ve Hırka alalım bari yanımıza :lol: :lol: