Hazanı tanıdıktan sonra organizasyonları bende kaçırmıyor gibiyim roooo'cum)))))))
Hazanı tanıdıktan sonra organizasyonları bende kaçırmıyor gibiyim roooo'cum)))))))
aşkolsun buyucum
bizi bu buluşmaya "evren yonlendiriyor" demek istedim canım
asla tesadüf olamazsınız siz
emeğinize saglık...
NURSANCİM BENDE SENİ TANIYINCA ,VOLTRANI OLUSTURDUK VE TUTMAYIN BİZİ İSTANBUL SANA KOSUYORUZ DEDİK. VE HÖY LÖY LÖY GEZMEYE BAŞLADİK O ORGANİZASYONDAN DİER PARTİYE.))
YAŞASİN ORGANİZE EDENLER YAŞASİN GEZMEK VE YAŞASİN ENGELLİLER BİZ... BEKLE BİZİ İSTANBULLLLLLLLL....))
SEVGİLERİMLE...
Arkadaşlar ben ve Selenayyı da eklerseniz seviniriz...Bekle bizi İstanbul...![]()
![]()
![]()
ablam ne derse odurdemek ki kahvaltiya bizde geliyoruz; bekle bizi istanbul...
arkadaşlar istanbul'un köprülerini falan sağlama alın tokatlılar geliyor sarsılacak![]()
![]()
bi aksilik olmazsa ben de aranızda olacağım
Hazancım kimsenin tutmaya gücü yetmiyor zaten gördüğün gibi))))))))))))))))))
Merhaba Arkadaşlar Herhangi Bir Engel Çıkmazsa Ben ve Ablam Geleceğiz. Özellikle 58. Sıraya İsmimi İlave Ederseniz Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
BÜYÜCÜM ARKADASIMIZ FREGIRL VE + BİR KİSİ DAHA İLAVE EDERMİSİN LİSTEYE... AKSİLİK OLMAZSA ONLARDA GELİCEKLER...
HAYDİ REKORAAAA))
Listenin güncelini buyucuden öğrenebilirsiniz..![]()
Hazınım rekora koşuyorsak eğer duymayanlar için ist. büyükşehir belediyesinden anons ettirelim diyorum![]()
Eltim sevindim gelmenize vallaAlıntı Yapılan Kişi: selenayy
Kız tokatta görüşemiyoz İstanbullarda bulusuyoz yaa
3 tane Tokatlı olcak desene
Yalnız ben geçtim kaç kere köprülere bişey olmuyo
![]()
Alıntı Yapılan Kişi: roaccutane
ASIL O KÖPRÜLER TOKATLILARIN DEĞİL SİVAS'LILARIN GEÇTİĞİ ZAMAN SALLANIR ARTÇI GEÇİŞLERİMİZ KÖPRÜLERİN SALLANMASINA YETERDE ARTAR BİLE.