Gülsüm, engelliler.biz'den 10 kişi gidecek, ama orda da ayrıca grup olacak...
Adının yanına İzmir'i ekliyorum![]()
Gülsüm, engelliler.biz'den 10 kişi gidecek, ama orda da ayrıca grup olacak...
Adının yanına İzmir'i ekliyorum![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Çok güzel bir haber.Tamda Gaziantepin sıcağından bunalmışken.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Selamlar.
yer varsa zaman geçmediyse bende varım
bu organizasyon dahada büyütülüp 10 kişilik kontenjan yükseltilebilirmi bide gidiş ücretlerinide ordan karşılasalarda daha fazla kişi katılabilse biz garibanız diye kamplara katılamıyacakmıyız yaniAlıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
![]()
Nazmiye hanım bizi yedek parça yapmışlar yaa
acaba orijnal miyiz? yan sanayi mi?
Bizim iş yattı galibaa :cry:
benide listeye eklermisiniz
arkadaslar beni listeden cikartirmisiniz.Özel islerim nedeniyle gelemiyorum...
iYI EGLENCELER KATILANLARA.......
Evetttt arkadaşlar Van Alternatif Camp listemiz dolmuştur.
Listede adı olan arkadaşlar ;
Ad ve soyad:
Katıldığı İl:
Tel numarası
Bilgilerinizi bana özel mesaj olarak en kısa zamanda göndermeniz gerekiyor.
Gülsüm merak etme bizim grupda senden başka bayan var.Sana bir sır vereyim sen benimle kalacaksın :wink:
sevgili Cincin arkadaş..kimlik bilgileri istmişsini özel mesaj yazdım ..acaba size ulaştımı..sevgiyle kalın...
Kimlik bilginiz bana ulaşmadı naska,tekrar gönderebilirimisiniz?
Arkadaşlar listede olup büyük şehirlerde yaşayanlar pazar akşamına kadar doğuda yaşayan bir arkadaşımızın çıkmaması halinde kampa katılabileceklerdir.Gelmek isteyen bir arkadaş çıkarsa öncelik kendisine verilecektir.Kırılmaca olmamasını rica ederim
Arkadaşlar Van a hangi ulaşım aracı ile geleceğinizide bana özel mesaj ile bildirebilirisinz.Biletinizi aldığıızda yola çıkış saatinizi ve Van a ulaşacağıız saati de bana bildirmeniz gerekiyor.
Alıntı Yapılan Kişi: samibekmez
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
sevgili CinCİn arkadaş..kimlik bilglerim aşağıdaki gibidir..sevgiyle kalın..
Ad ve soyad: Nasreddin KAYA
Engel durumu ve kullandığı cihaz :Sol ayakta polio sekeli yeni uzun ayakalı yurume cihazı kullanmaya başladım..(kullanbilsem tabi)kullanmasam arasıra değnek kullanmam gerek
Katıldığı İl: Batman
Tel numarası :0532 387 9320