Bizler oradaydık siz fark etmedinizmi?
Uzunn bir yolculuktan sonraa gene dostlarla buluştum benim için çok büyük mutluluktu.. Hasan hocam , çorumlu abim.. ve kuyucak ailesi gene çok güzel bir buluşmaya düzenlemişlerid çok eğlendik harika iki gün geçirdik.. Kaçıranlarr bencede çok şeylerr kaçırdı..umarım bende dahil dğer antalya buluşmasını kaçırmayız.. Emeği geçenn herkesee çok çok teşekkürler..
![]()
Bizler oradaydık siz fark etmedinizmi?
arkadaşlar güzel olan her şey sizlerle güzeldi . tek başımıza o güzellikleri yaşayamazdık yagmurları ,fırtınaları ve soguk havayı hice sayarak antalyamıza gelmeniz bizi onurlandırdı. sizler varsanız bizlerde varız . hep beraber el ele aşamayacagımız engel yoktur.. EYLÜL hocam sen iyiki geldin iyiki seni tanıdık var ol sağ ol .. sizlerin destegiyle 2010 yılının ilk organizasyonunu yine ANTALYA da FALCON otelde ilk defa bizler hep beraber yapmıştık. ve arkadaşlardan gelen yogun istek üzerine yine 2010 yılının son organizasyonunuda yapmak bizlere nasip oldu ne mutlu bizlere .. inşallah 2011 yılındada hep beraber olmak dilegiyle .. sizleri çok seviyorum.. sevgiyle kalın..
günaydın kadir rica ederim devamı bu akşam kaçırmayınnama ben sesime güveniyorum sadece hastaydım tabiki katlandıkları için ben de teşekkür ediyorum arkadaşlara. sesimi iğrenç bulunlarada teşekkür ediyorum
![]()
Ahmet abim birdahakinn tarihini söyleyinde sınava denk gelirse basvurmayayım.ben geldikten sonra daha çok eğlenmissiniz ben kaçırmısım sizleri tanımak sizlerle olmak çok güzel hepinizi çok seviyorum.
ayşegül kız beğendik tabiki alkıslamaktan elimiz acıdı görmedinmi..
sen yaparsın kral
listede adını göremediğimiz arkadaşlar gitmiş kral gibi
şaşırdımmm
güzel eğlenilmiş içim gitti vallahi![]()
teşekkür ederim elif kız birdahaki sefere işallah boğazım ağrımaz tam bir repertuarla gelirimhem kadir 'inde dediği gibi çiğ yumurta acı mükemmel bir sesle gelirim allahın izniyle
![]()
zübüş bir daha ki sefere senide aramızda görürüz işallah.Arkadaşlar herşey gerçektende çok harikaydı...
Bekleyin bekleyin ne videolar ne resimler var süpriz olsun hemen herseyi uluuorta dökmeyelim sadece la is la bonita ,ipucunu veriyorumm))) bbu size herseyi anlatırr
elif kız beni dinleyemeden gittin tüh
gecenin bombasını rahmetli esmeraydan unutama beni yi patlatınca solistimiz fatih "sesimi duyup bu kim ya diyerek geldim dedi" saolsun
kendiside bana enstrümanıyla eşlik ederek milleti mestettik
herşey tadında güzeldi
sevdiklerimzile beraber olmakk harikaydıı bu sayfaya anlatcak cok sey var ama zaten facebook ve msn de bize yardım edio bolbol
![]()
bu arada birşey daha eva yani havva ablam oda 24 kasım onla aynı dogumtarihine sahip olmak aynı düşünceleri düşünmekkko benim büyüdüğümzamanki halim büyümüş halimi şimdiden görmek süper oldu
eva ablamm canımmm seni görmeden sevdim yaaaa demekki varmış bizde bişilerr
![]()
sevgili esracığım o güzel sesinle gecemiz çok daha lezzetli hale geldi ağzına sağlık bitanem çok beyendim sesini buluşmalarda artık tekrarını yaşıcaz ona göre![]()
sırdaş ablam canımsınnn bazen böle süprizler hoş olurrherzaman sölemem ama sevdiklerimle olunca akan sular duruyorr onlara hayır mi aslaa SİZLERE ESRA KURBAN OLSUN
![]()
hadi bakalım sırdaş sabırsızlıkla antep buluşması bekliyoruz![]()
Sırdaş abla sen adanaya gel burda bi adana kebap sonra maraşa muratın oraya bi maraş dondurması zaten ordan antep 45 dkkop kop acılı çiğ köftee
kadir abi la is la bonitada harika oynamıssınn beklee videoyu![]()
denizkızı88 senin kardeşin olmaktan gurur duyuyoyorum o güzel sesinle eminimki oradaki bütün insanları mest ettin ve müzisyen fatih bey eşliğinde güzel bır duet cıkardınız ortaya ne denirki güzel olan hersey alkışlanır,kadircim sana gelince bence senın ses fena sayılmazdı ama sen yınede dans et bence mesela la is la bonita))))
yaa ben duydum zaten birileri "ayy o iğrenç ses kimindi dedi" ama kimin ne dediği umrumda değil kanka neyse kankim boşver bizi seven yürekler çok ben teşekkürleri özel mesajlarla topluyorum otelde idari grup hatta restoran grubu bile hayran olmuş bizim duetimize iğrenç bulan kulağını tıkasın![]()