babalık;
Durağın ismin hatırlamıyorum amakadıköy iskelenden binip alt geçiti geçtikten sonra otobüs ışıklardan sola dönüyor, sola söndükten sonraki ilk durakta inerseniz cafe rahat bi şekilde gelebilirsiniz
![]()
babalık;
Durağın ismin hatırlamıyorum amakadıköy iskelenden binip alt geçiti geçtikten sonra otobüs ışıklardan sola dönüyor, sola söndükten sonraki ilk durakta inerseniz cafe rahat bi şekilde gelebilirsiniz
![]()
biliyorum canım![]()
Kezban walla belirttiğin tarihte çok isterdim ama ben o tarihte çalışıyorum![]()
bende gelmek isterim.beni de yaz lütfen tanımasam da gelmek isterim...![]()
Selam arkadaşlar listeyi ilk sayfada güncelleyemiyorum. Buradan takip edebilirsiniz.
Katılımcılar;
1- Doğum günü Kızı Şirine
2- Buyucu
3- ReaL
4- barok
5- Egecen06
6- Sibel
7- Yares
31'ine aldık gelmek isteyen arkadaşlar için![]()
heeeyoooooo
ben+1 geliyoruz![]()
ben gelemiyorum bu haftasonu boştum. şimdiden doğum gününü kutlarım nice senelere şirin hanım![]()
Levent bu kıyağı unutmaaaaaaaaaaaaa![]()
Listeyi yukarıda günecelleyemediğim için son halimiz aşağıda bulabilirsiniz
Katılımcılar;
1- Doğum günü Kızı Şirine
2- Buyucu
3- ReaL
4- barok
5- Egecen06
6- Sibel
8- Kezban +1
9- Elifcan
11- levent retinis pigmentoza +1
13- Osman77 +1
Fokurtu cafe nin olduğu durağın ismi "ibrahimağa"
Bu duraktan 110,12,12A12H,13,13B,14,14C,15 F gibi daha bir çok otobüs geçer. 12 ,12A ve 15F otobüsleri yeşil yani alçak tabanlı
otobüslerden oluyor. Tekerlekli sandalyeye uygundurlar.
Fokurtu cafeye otobüsle gidebilmek için mutlaka kadıköye gidip oradan yukarıda yazılan hatlara binmek gerekiyor.
Adres:Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi Saraçlar Çeşme Sokak No:71 Kadıköy/İSTANBULTel:0 216 327 01 22Faks:0 216 327 43 30E-mail:info@fokurtu.com
aferits;
Abicim harikasınben oradan geçen otobüsleri bilmiyordum... Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.
Şirinem seni bu mutlu gününde Aynur ve ben yalnız bırakmayacağız. Yanındayız canım