:lol: :lol: :lol: ramasan iyi yaptın çünkü yine VAZGEÇTİM GELİCEM :lol: :lol: :lol: :P RO ÖZEL KONUĞUMUZ EL ÜSTÜNDE TUTULACAK DEMEK... :lol: CANIM KANSIM![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: ramasan iyi yaptın çünkü yine VAZGEÇTİM GELİCEM :lol: :lol: :lol: :P RO ÖZEL KONUĞUMUZ EL ÜSTÜNDE TUTULACAK DEMEK... :lol: CANIM KANSIM![]()
![]()
![]()
amanın ya bem bunu daha yeni görüom ömrüüüüüüm baş konuş hemide en öselinden :lol: :lol: Yakın koruma olarak orda olcam :lol: :lol: canıma can lasım vermessem olmas dime :lol:
şirin biliyordum geleceginiiiii sen bizi yanlız koymazsın
birde öyküm abla gelse ne kadar güzel olacak onu tanımak çok ama çok istiyorumz
bu arada tarelif senin sıran kayboldu kusura bakma
değişikler için her zaman hazırdayım
foruma yazmanız yeterli![]()
peki ramazan özel konuklaraa çay servisini yaptıralım bak foruma yazdım
diğerlerinden farklı olsun değilmi eheheheeeee
roac wale yandınız siz bana servis yapacaksınız özel konuksunuz yaaa
tamam yaparız artık servisi napalım![]()
bulaşıklarda çapasıı roacc kabulmü
Dostlarımla beraber olcam hepsi kabul be şirin :wink:
iyi dostların sohbetin derinliklerine dalmışken sen dee bulaşıkların arasına dalarsın buda yeter sana ehhe
tamm kanka saliş misim baş konumus vede misafirimis bu işi sen yaparsın dalarsın mutfa bulaşıklara sonrda bardaklara en son masayı toplamayıda unutmasın kanka buda sana benden olsun kanka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
her şey için sağol kankam sonzuz dostum
istanbullular nirdesinizzzzzz
istanbullu arkadaşlar ist.. organizasyonuna ankara dan müfettişler gönderiyoruz teftişe onlarla iyi igilenin lütfen nick olarak roac ve gebermiyesicemerkez temam
FOKURTU CAFEYE KATILICAK OLAN GUZEL İNSANLAR SİZLEREE SESLENİYORUM EY HALKIM!....( anamm havaya girmisim hemen liderlik vasfı bu olsa gerek... valla ben masumum burcumun özelligi..).))
ŞAKA Bİ YANADA LOPTOP GETİRİRMİSİNİZ VARSA LUTFEN SİZE CANLI MUZİK YAPACAK BİR ARKADASIM İCİN LAZİMMİS.. BEN GETİRCEM DEDİM AMA MASAYI TASIYAMAM DİYE VAZGECTİM))
İLGİLENENLERE DUYURULUR... VE FOKURTU CAFE GURURLA SUNAR...
SEVGİLERİMLE....
ROACMI BULAŞIK YIKIYACAK PEH)) BULAŞIKLARI BİZE YIKATIRSA BAK İŞE? ARADA OLAN BİZE OLUR VALLAHİ.