firdevsciğim uçağın inecegi saati bileyim,havaalanına yakınım gelip alırım seni cnm.
firdevsciğim uçağın inecegi saati bileyim,havaalanına yakınım gelip alırım seni cnm.
tamam canımm ben bir uçak saatlerine bakım ayarlama yapmam lazım..haber veririm ..![]()
tmm cnm.
benide yazarmısınız adanadan katılacağım,akülü sandalyem var ve artı 2 kişi ailemle gelmek istiyorum. herkese sevgiler. umarım herşey çok guzel olur.
bende akülü sandalyemle katılcamda araçlara nasıl biecez akülü sandalye her araca sıgmıyo bizim araba var ama söküp ttakmak lazım akülüyü . her yeri nası lgezecezz
gezilerde engellilere özel rampalı otobüs olacak yazılmış akülü sandalyeyle binemezmiyiz? ben biniliyordur diye düşündüm.
evet bence![]()
rampalı otobüslere sandalyeyle biniliyor merak etmeyin..
Tüm arkadaşlara selamlar önce,ben antalyadaki organizasyon'a katılmıştım.süperdi arkadaşları ordan tanıyorum,bu organizasyonda süper geçecek gibi.tüm arkadaşlara iyi ve güzel bir eğlence dilerim.![]()
duygu_bahçesi;
canım benm sen yeterkı gel bız razıyız senle dayak yemeye))
miremur;
kesınlıkle emrullah abicim sana katılıyorum bizler herkesi beklıyor olacagızz)
delipoyraz;
poyraz kardeş inşallah o gün işin olmazda bizlerle olma şansın olur tabıkı bızlerınde senı tanıma fırsatı olurbeklıyoruz mutlaka)
Poyraz acep bızım poyrazmı ?
Otobusler engellı dostlarımız ıcın rampalı ve otamatık akulu araçlar ıcınde uygun arkadaşlar .
Yares ıstanbul'u topla gel beeeeee..))))))))))))))
evet otobüsler rampalıdır ucakla gelmek isteyen arkadaslarımız saatlerini belirtsinler gelip alırız sizler misafirlerimizisinizz tabiki herseyde yardımcı olacagız ucakla gelecek olanlar saatlerini belirtsinler...
emin olunki bizler engelliyiz ve gidip gezeceğimiz göreceğimz mekanlar kalıncak yer olsun hersey engellilere uygun şekilde ayarlanmıştır....yani aklınızda hiç şüphe kalmasın....
ismini yazdırmak isteyenler ve KONAKLAYACAK OLANNLAR VE NERDEN GELDİKLERİNİ BELİRTSİNLER ....HERKESİ BEKLERİZ HERSEY COK GÜZEL OLACAK
HERKESE İİ GECELER![]()
[QUOTE=denizkızı88;761156]kartlar hazır zaten ablamm siz merak etmeyin pazartesi günü programı yayınlıyorummminşallah hersey güzel olcak yeni arkadaslarla tanısmak hairka olcak
çikolatam cok sevindim gelmene
Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(ANTALYA)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ANKARA)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-melahat
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin
43-gizem serbez +1
45-umudun(ELAZIĞ)
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-MİSAFİR+KONAKLAMA
54-DELİPOYRAZ
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-MİNERVA (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-tarkakın
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)
72-İBRAHİM_33+2
75-Tarıkakn+2
78-melekyüzlü(istanbul)
79-serkan06(ankara)
80-derbeder(istanbul)
81-tamtam(izmir)
82-birtan(mersin)
83-ömer76
84-resul
85-
ardaşlar fiziksel engelimizi sorun etmeyelim kafaya takmayalım orgaanizasyon günü için..öyle bi yürek varki bizlerde engel mengel tanımıcaz..özelliklede organizasyon günü..
inanmıyosanız gelinde görünn![]()