evet sonnn 10 saat kaldı benim içinbekle beni adana inşallah adananın güneşli güzel bir gününe denk geliriz ben şahsen istanbulda yağmurlardan bıktımda
![]()
evet sonnn 10 saat kaldı benim içinbekle beni adana inşallah adananın güneşli güzel bir gününe denk geliriz ben şahsen istanbulda yağmurlardan bıktımda
![]()
İzin ne demek ''moulin rouge''gönül bahçemiz herkese açık,bekleriz ilk sayfada program akışı var ona göre kendini ayarla görüşmek üzere aynı zamanda yolda olan tüm dostlar hayırlı yolculuklar...
katılamıyorum özel sebeplerden dolayı...iyi eglenceler..bu aradaa fotograf cekmeyi unutmayın olurmu? sonra burdan bizde bakarızz =)
arkadaşlar sabah bir terslik olmazsa ben de katılacağım 5 dkk önce girdim eve foruma da yazamadım....
moulin rouge;
moulin roige tabiki gelebilirsiniz beklerız elbette![]()
mert01;
tabiki arkadasım başımızn üstünde yerin var)
Çok istememe rağmen bu yıl katılamıyorum malesef
Katılan bütün arkadaşlarıma iyi eğlenceler![]()
İlk kez katılanlar için;
Süper bi gün geçirecekleri garantisini verebilirim
Tokattan Mert'i gönderiyorum vekaleten
Benim yerime de Eğlen Mert![]()
Hepinize iyi eylenceler arkadaslar. aranızda olamadim bu defa ,ama gönlüm sizlerle olucak .
organizeyi üstlenen esracıma ve ekibine kolaygelsin Allah gucunuzu artırsın diyorum.
katılan arkadaslarımda;tadını cıkarın yiyin icin eylenin coşun kopun benim icinde eylenin
bolca resimlerle gelin güzel anınlarla dönün.. sevgilerimle...
Hepinizi Hasretle Kucaklıyorum.....
İnşallah Birdahaki sefere Sınav Hazırlığındayım özür
erken dönmek zorunda kaldım.herşey güzel gidiyordu.emeği geçenlere çok teşekkürler.
en başta organizasyon yapıp bizi bir araya getiren arkadaşların canla başla çalışmalarını etkinliğe katılan kişilerle birebir iletişim kurup tüm sorunlara koşmalarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyorum.. sevgili burcu ilhan ın ailesi ile sibell rumuzlu arkadaşıma ve ailesinede çok teşekkür ediyor,gerek adanaya gidiş gerekse dönüşte yanımda oldukları için saolun diyorum.. nice adana buluşmaları temennimle![]()
burcu ilhan;
cnm benım ayaklarına sağlık dıyorum ıyıkı geldın senı tanıma fırsatı buldum dıyorum) cocugunada gecmıs olsun dılekelrımle
svedrif;
iyiki geldin firdevs keşke aksam eglencesınede kalabılseydın ama hayırlısı senı cok sevdık kıb cnm benım. senınde yuregıne saglık dıyorummgülen yüzün hiç solmasın...
seni tanımakda ayrı bir güzellikdi firdevs.iyiki geldin.memnun kalabildinse, mutlu ayrılman bizim için önemli olan bu cnm.inşallah nice buluşmalara..