Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara başarılar katılan arkadaşlara da iyi eğlenceler dilerim ben gelemiyorum affola ...
Organizasyonu düzenleyen arkadaşlara başarılar katılan arkadaşlara da iyi eğlenceler dilerim ben gelemiyorum affola ...
inş. miko dediğin gibi olar yoksa dırdır etimi yerler![]()
hanımdan ayrılamıyomusun fatih abiiii![]()
yaniiii elmanın diğer yarısı (korkmuyorum heee)![]()
hadi bakalım şafak 2 özlem bitiyo kayseri sizleri bekliyo ....
kandiliniz ve buluşmazmız kandıl gecesi öncesine gelmesi ümmetimize hayılra vesile olsun .
kayserilinin biri yolda gidiyormuş bakmış önde giden biri var sakat ve topal gel demiş buluşma yapalım .Bunu duyan sakat ve topal lar gayseride bir araya toplammış işte böyle .
not : aklıma geldi nurullah abi uzun yürüme cihazı kullanıyorum yazdırmayı unutmuşum))))))
fatih eşini biz agırlar yedirir içirir uyuturuz merak etme sen
zaten kızlar zor uyur o gece![]()
heheeee benide aranıza almazmısınız hani yok bir farkım![]()
yok olmaz.
boşa heveslenme![]()
n olur ablam ben sizin elinizde büyüdüm benim çocukluğumuda bilirsin sen hani![]()
tımam gülümse sen benim için de gülümse elma feda olsun sana kuzucum.
meleğim canımsın sağolasın.
uyuz kadir sen benle uğraşmayı bırak da elmaları ayarla)
arkadaşlar tüm müslüman aleminin kandili hayırlara vesile olur inş.
DUYURU
ARKADAŞLAR LÜFFEN ELİ BOŞ GELMEYELİM GELİRKEN HER İLİN MEŞHUR OLAN ŞEYLERİNDEN GETİRİR SENİZ MAKBULE GEÇER)))))))
Herkese selamlar az önce biletimi aldım.9 temmuz cuma 12.30 da gerçi cumartesi ilk saatleri oluyorya tekerlekli olarak Kent turizimle Kayseri otogarına inşallah saat 5.30-6.00 ulaşacam,ilgili arkadaşlarımı sevgilerimle bilgilendiririm....