Ben de varım.... ben de varııımm
Ben de varım.... ben de varııımm
bende geliyorum. ekleyin![]()
arkadaşlar gönül isterki böyle organizasyonlar devamlı olsun ama gerçekten güzl bir buluşma olcak bundan emini herkes umarım gelir. tşk
bende isterdim ama aranıza katılmayı istanbul bana cok uzak bu yüzden katılamam eger maddi bir katkım olursa elimden geleni yaparım cenk kardeş keşke böyle buluşmalara katılabilsek ama imkansız siz degerli arkadaşlarla bir araya gelmek cok güzel ama ne yapalım olmuyor işte
katılım azmı ne....Bende bayram tatili için İstanbula gelecem ama oraya gelebilirmiyim bilmiyorum...İnşallah gelir tanışma fırsatı bulurum...Görüşmek üzere..Gelemezsemde sizlere iyi eglenceler
neden suskunsunuz ya anlamıyorum hadi görelım istanbullur sizleri nerdesiniz :cry:
EHE EHE BENDE GELİYORUM.PRENSES SENDE BAŞKA ENGELSİZ YOK.MERAK ETME SEN.ENGELLİ GELEN KABUL EDERLER ENGELSİZ KABUL ETMEZLERKARANLIK BENİM Kİ DE EKLE MİSİN?BEN FORKUTT NARGİLE CAFEYİ NERDEN BİLİYORDUM DA.ŞİMDİ DE BENDE BUGÜN KADIKÖYE GİTTİM VE DOLAŞTIM ORAYI VE BULDUM ORAYI...KADIKÖYDE CARREFOUR DA 5 DK DA YAKIN HEMEN.EĞER ARKADAŞLAR ORAYI BİLMİYORSANIZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.ORAYA BULAMAZSANIZ MEDIPOL HASTANESINDE DURAK VAR ORDA İN.BENDE ORDA BULUŞURUM.VE FORKUT CAFEDE SERVİS VAR.O ARABA SİZE YARDIM EDEBİLİR.BEN FORKUTDA SAHİBİ KONUŞTUK.O DA TAMAM DEDİ.SERVİS YOLLARIM.SİZE SANDALYE VARSAN SİZE ARABA GETİREBİLİRLER..HABERİ OLSUN.ARKADAŞLAR ANLADINIZ MI?ELİF SEN BİLMİYORSANIZ MEDIPOL HASTANESİNDE ORDA DURAKTA İN ORDA BULUŞALIM BENDE ORAYA GÖTÜREBİLİRİM TAMAM ELİFCAN.EĞER İSTEMİYORSAN SEN BİLİRSİN.TAMAM.
ARKADAŞLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİİN...
DOODODOODUUDUDOODODODOODOOD ÇAT.
ne güzell yaa aferin sana arkadasımm :lol:
PROTEZİMDEKİ SORUNU HALLEDEBİLİRSEM İNŞALLAH BENDE ORADA OLACAĞIM.
KAAARAAAANLIK BENDE GELİYORUM HABERİ OLSUN.BENİ DE EKLEBİLİR MİSİN?![]()
turgaycım demeki fokurta gafeye gitin oranın sahibi ilaan abidir gecen sende orda toplanmıştık genede yeri öğrenip arkadaşlara yardımcı oldun için sağol inanıyorum ki çok ğüzel bir gün gecirecezsevgilerimle arkadaşlar ne zamandan beri böyle bir buluşma düzenleyemiyoruk ist olarak şimdi herkesten desteklerinizi bekliyoruz prenses bende engelli deglim onun için sıkılmam önemli olan kimin ne olacanı bilmek büğün salmız yarın engelliyiz veya ölmüşüzdür bu belli olmaz yeterki kendimisi bilelim biz saygılarımla tekrardan
PRENSES SENDE BULAMIYOORSAN BENDE SANA YARDIMCI OLUYİM.İSTERSEN SEN TEK GİDERSEN BULAMAZSINIZ ORDA.BEN SİZE VE ARKADAŞALRI BULUŞALIM.HEM BERABER ORAYA KADAR GÖTÜRELİM.OLUR MU PRENSEN..
SEKERPARE_1979