@StratoS ,ben gelirim kardeşim![]()
İstanbul:
@Eren1974
@DüşünürBilir (Ankara-İzmir-Antalya Kalmalı organizasyona katılabilir.)
@Alman (Doğu Anadolu hariç her bölgeye gidebilir.)
@ist01
Ankara:
@Helsinki
@Pluvia (Kalmalı organizasyon hariç buluşmalı organizasyonları organize edebilir.)
@GRAHAM BELL
@edipbalkan
@Kağan55 (Samsun)
İzmir:
@YUCi
@SERAFİM
@Jem
@StratoS
@aktan
@copycon
@Hülya Akbaş
@Serebralmipalsi (Manisa)
Antalya:
@deathless
@edipbalkan (Antalya'ya da katılabileceğini belirtmiş.)
@SGB
@ayşegül_01 (Adana)
@fidel
@StratoS ,ben gelirim kardeşim![]()
Stratos : Tr nin her yerine gelirim doğu anadolu vs olursa motorla gelemem. Uçak için önceden araştırmam gerekiyor.![]()
Sanırım, bu konuda gönüllü arkadaş çıkmayacak.
İlerde görüşmek dileğiyle...
Arkadaşlar, seçim telaşı bitti ve zaman ayırabilme imkanı bakımından sakinleştim.
Alt yapısı ile uğraşıyorum, kalacak misafirhaneyi de bağlarsam işin yarısı tamam.
Eğer olursa, Kordon sahilde SGK misafirhanesinde kalınacak.
İzmirli arkadaşlar;
Alsancak Kıbrıs Şehitleri
1.Kordon çimenler / akşam gün batımı
Konak meydanı saat kulesi
Vapur ile Karşıyaka
Bu çapta hareket edebileceğimiz bir program yapalım.
Uzun mesafeli yapma imkanı yok, belediye otobüs vermedi bu güne kadar.
Ferhat4959 isimli üyemiz, Konak belediyesinden engelli aracı sağlamak için uğraşacak.
Eğer ayarlaya bilirse orta mesafeli bir yere (inciraltı / fuar kültürpark ) gezebileceğiz.
Araç bulamazsak yukarıda saydığım yerler bize yeter zaten
Özellikle İzmir dışından gelecekler için bu saydığım yerleri ziyaret etmeleri güzel olur kanaatindeyim.
Herhangi bir kurumdan veya özelden katkı sağlayacak arkadaşımız varsa beraber hareket edelim.
Zaman olarak 18 veya 25 mayıs olacak.
Ankarabuluşması yokmu yapan
ramazan ayına denk geliyor katılım az olur tahminime göre...
25 Mayısta açık öğretim final sınavı var. Benim gibi sınavı olan arkadaşlar gelemeyebilir.
@Jem
Olursa çok güzel bir organizasyon olur haftasonuna denk gelmeside çalışanlar için ayrı bir avantaj.
@Jem
İlginize ve planlamanıza teşekkür ederiz fakat, tarihlerde yukarıda arkadaşların belirttiği gibi ramazan ve açık öğretim sınav faktörü var.
Birde kafa karıştırmak için değil de sadece bir öneri olarak söyleyebilirim, çok gezmeli oradan oraya yolculuk tarzı bir etkinlik yorucu olabilir. Engelli arkadaşların durumlarını bilmiyorum...
Bana göre İzmir'in doğası ve denizi ile ilgili birşey yapılabilir. İzmir/İnciraltı Engelliler Parkı biçilmiş kaftan. Bildiğim kadarıyla Belediye oraya toplu taşıma da sağlıyor.
https://www.eshot.gov.tr/tr/UlasimSa...ookieSupport=1
@StratoS
Tarih konusunda bende size hak veriyorum Ramazan bayramından sonra yapılabilir ve oraya kadar gelebilecek çoğu insan o yorgunluğu ister bence olmadı yorulmayan yorulana yardımcı olur ben gelip izmirin her yerini gezmek istiyorum hiç durmadan.
Konu DüşünürBilir tarafından değiştirilmiştir (05.04-2019 Saat 14:59 ).
Ramazan ve sınav faktörünü düşünmedim evet
Bayram sonrası ve sınavsız bir hafta bulmalı.
Mersin'de de olsa bir organizasyon ne güzel olurBaşka şehire gitme imkanım yok çok kıskanıyorum bu tip organizasyonları
![]()
Arkadaşlar psikoljik rahatsızlığı bulunan üyelerimize buradan sesleniyorum izmirde bu hafta sonu bir buluşma gerceklestirelimmi