Ankara olsa
Ankara olsa
@Pluvia
ankaranin neyine tamah edip gelir gezilir.
pahalilik diz boyu,gezilecek biyeri bizler bile gezmiyor bilmiyoruz ankarada yasiyan olarak. istanbul dersen iste orasi gezilir gorulur.
@GRAHAM BELL
Bizim görüşmelerde gezilip görülmeden çok otelde sabahtan akşama kadar vakit geçiriliyor. Antalya'da istanbul'da öyle oluyor. Bana ters yeni yerler görerek beraber vakit geçirmek varken bir otelde vakit geçirmek sıkıcı.
Oteli gerçekten otel gibi kullanılsa neyse konaklama yemek, kahvaltı vs...
@Alman
duymayan bendende al o kadarmilletin konusmasini anliycam diye gobegimi yarana kadar tabanvaya kuvvet gezerim
![]()
İstanbul Anadolu yakasında buluşalımmm![]()
Narlıdere engelliler parkında çok güzel organizasyon olur
@Jem sen ayarlarsın artık![]()
hazır bahar da gelmişken![]()
@GRAHAM BELL
Ben gidemen uzağa
merhabalar herkese
eğer istanbulda bir aktivite düzenlenirse ben seve seve katılırım..
saygılarımla
Ankara öküz barda buluşalım.
Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Çukurambar Mahallesi 1480. sokak. No:14-15
Benim zamanım olmadığı için organizasyon yapamayacağımı belirtmiştim.
Ama en azından burada bu konuda gönüllü olacak arkadaşa rehberlik etme adına bir tablo yapabilirim.
Anladığım kadarıyla pek iller arası buluşma olmuyor. Herkes daha çok kendi ilinde örgütleniyor.
Bu noktada, bu başlığa isteklerini bildiren arkadaşları illerine göre grupladım.
Bu gruplara girmeye istekli olan arkadaşlar kendilerini eklerse sevinirim.
Böylece hangi ilde kimin istekli olduğunu organizasyona katılabileceğini görürüz.
Ve gönüllü arkadaş da bu sayıya göre planlama yapabilir.
İstanbul:
@Eren1974
@DüşünürBilir (Anadolu Yakası)
@Alman
@ist01
Ankara:
@Helsinki
@Pluvia
@GRAHAM BELL
@edipbalkan
@Kağan55 (Samsun)
İzmir:
@YUCi
@SERAFİM
@Jem
@StratoS
@aktan
@copycon
@Hülya Akbaş
@Serebralmipalsi (Manisa)
Antalya:
@deathless
@edipbalkan (Antalya'ya da katılabileceğini belirtmiş.)
@SGB
@ayşegül_01 (Adana)
@fidel
Benim için farketmez ankara, izmir, antalya, afyon... tr nin iç , akdeniz ve batı bölgelerine gelebilirim.
Ben isterdim yapmakta şehir içi olabilir kalcak yer organize işinden anlamam pek![]()
@StratoS
Ben İstanbul'da oturuyorum o yüzden İstanbul'da düzenlenen organizasyon benim için daha cazip buraları bilmeyen arkadaşlarada rehber olabilirim ama; Antalya,İzmir ve Ankara'yada haftasonu düzenlenen Büyük akılda kalıcı bir Organizasyon olursa gelebilirim ulaşım ve yatılı kalma sorunum yok.