Birgünde ankara olsun yada akçay![]()
Çok büyük organizasyon yapmak para ve emek gerektirir.Şimdilik küçük bir etkinlik daha uygun görünüyor.İlerleyen zamanlarda uygun şartlar olursa büyük organizasyonlar yapabiliriz.
@hozgul 8 Eylül cumartesi, saat 17.00'da.Alsancak İskelesine yakın çimlerde yeni bir başlık açabilirsiniz.Teşekkür ederiz.
Birgünde ankara olsun yada akçay![]()
İzmir çok uzak biraz yakınlaşak ankara iyi fikir![]()
istanbul pendik sahilde semaver çay keyfi hem tanışma yapabiliriz arkadaşlar çok güzel yerdir bana yardımcı olabilecek birileri varsa organizasyonu başlata bilirim
Ekim sonu yada Aralık ayı Geleneksel olmuş ama geçen yıl ara verdiğimiz Antalya buluşmasına hazır olun !!! Tadını bilen bilir.
tadını bildiğimiz için)) naçizane önerim...aralık ayında yapılırsa, her zamanki gibi... ben şimdiden varım...
![]()
@fidel
Harika olur))
Muhtemelen Aralık sonu olur sanırım.
Günübirilk turda olsa ankaradan güzel olurdu![]()
Antalyanın tadını bilseniz günübirliği geçtim Haftalıkta yetmez derdiniz
@edipbalkan
Ben bu defa hayat memat meselesi bir durum olmadıkça kesin geleceğim. Tüm şartları zorlayacağım. Antalya yı oradaki atmosferi ve en önemlisi siz değerli dostlarımı çok özledim.![]()
@edipbalkan
Başgan yarıyıl tatilinde yapsak bu sene nasıl olur ? 18 ocaktan sonraki hafta mesela?![]()
İzmir de psy trance party yapalım ,varım diyenler yazsın olayı pratiğe dökelim
@SERAFİM
o tarzı sevmediğimden parti dikkatimi çekmedi ama izmirde sıradan bi buluşma yapılabilir ben hiç katılmadım daha önce burdaki herhangi bir organizasyona