@Sehribanu
bu bir gerçek evet ama istenilse bulusulabilir sadece istek olmasi lazim birazda gayret
@Sehribanu
bu bir gerçek evet ama istenilse bulusulabilir sadece istek olmasi lazim birazda gayret
Fasil icki herkese uyan birsey değil ki baska bir bulusma olursa olabilir
Tam yaz bitmeden akşam vakti cimlerde bulusmak güzel olur bence
Gayret ve istek var,ama organizasyona katılım olmuyor.yıllar önce kahvaltı organize etmistim,ramazan dolayisiyla 1 kişi katılmıştı:-)
Musty35 siz organize edin biz katılalım.
Olur haftaya cumartesi düzenleyelim ben varım :-)
Ben hiç katılmadım bu tarz organizasyonlara :l
Cumartesi benim içinde uygundur![]()
Alsancak iskeleye yakin bir yerde çimlerde sohbet ve tanışma icin saat 17.00 gibi olabilir...Başka fikri olan varsa yazsın..
Olabilir bana uyar olmadı alavaraya geçer makarna yeriz ordan sahil yaparız ya da direkt olarak sahilde bir şeyler alır oturur hep sohbet eder hemde yeriz bu sayede tanışmış oluruz
Bana da uyar.O zaman 8 Eylül,saat : 17.00 da çimler de :-)
Tamamdır izmir de olanlar var ise etiket yapabilirsiniz herkes görür bu sayede ya da yeni başlık. Altında. Toplanabiliriz
Tmm banada uyar 8 eylül 5 de
Alsancakda ama neresinde iskelenin ordami ok watsap grubu kursun biri ordan iletişme gecelim
Arkadalar,
Gün, saat, mekan belli ise bana yazın, ayrı bir başlık açayım. Burayı kapatalım!
Büyük bir organizasyon yapsak bütün illerdeki arkadaşlar ortak bir ilde buluşsak tanışsak daha iyi olmazmı ?
@Kağan52
günübirlik için başka şehirlerden gelen olur mu ki ?
Alsancak iskelenin onu iyidir herkes rahat bulur orayı bence