bencede yav ankara aktarmalı tokata tren var mı belki giderim
Site Üyelerinin Buluşma Organizasyonları bu linke Tokat Buluşması başlıklı yeni bir topik açıcaksınız o kadar kolay yani![]()
bencede yav ankara aktarmalı tokata tren var mı belki giderim
İstanbul'da grup buluşması düşünen var mı ?
ankara olursa gelebilirim alt tarafı izmirden binerim mavi trene 15 saatte oradayım
Ankara bulusması ne zaman
İzmirli arkadaşlar 2 Ağustos'ta Karşıyaka'da selenayy ile ben kahvaltı etkinliği düzenlemek istiyoruz .Fikrinizi almak istedik.Olumlu bir geribildirim alırsak 2 Ağustos cumartesi saat 10 ile 12 arasında kahvaltı düzenleyeceğiz.Herkes kendi hesabını ödeyecek.Toplu bir etkinlik olduğu için ve sorun yaşamamamız için ücretler peşin alınacaktırEkstraları herkes kendi ödeyecektir.
Ben gelmeyi isterim![]()
Yer için neresi var aklınızda
Karşıyaka metronun orada Alaçatı cafe var. Serpme kahvaltıları var. Orasını düşündüm ancak henüz kesin birşey olmadığı için cafe ile görüşmedim.
sehribanu çok güzel fikir ben varım Allahtan birşey olmazsa..
güzel bir buluşma olacak gibi![]()
Tanışmak ve paylaşmak adına verimli olması dileğimle...![]()
Kısınmı yapcaksınız ankara bulusmasını nıye denız yok
İst anadolu yakasi olabilir mi?
denizlide buluşma olursa günü birlik piknik yada mangal gelirim
alt tarafı trenle 4 saat
gelirken trenle giderken otobüsle
içinizde, bodrumda organizasyon düzenlemek isteyen arkadaşlar varsa, ben yardımcı olabilirim.
nasılmı ;
düşündüğünüz fiat aralığını veya kaç yıldızlı otel olmasını istiyorsanız, birde kaç günlük gezi olacağı hakkında bilgi verirseniz. burada uygun, engelleri olmayan bir yer arayabilirim.
tabiiki hangi tarih aralığında olmasınıda belirtin
ben bu işlerden anlamam. sadece uygun yer bulup, organize edecek arkadaşa gerekli bilgileri verdiğimde benim işim orada son bulur.
yoğun geçen sınavdan sonra bu tatilin iyi geleceğini düşünüyorum.