arkadaşım para yok benim bildiğim bir ara gitme ihtimalımvardı ben aradım 3 gün önceden haber ver dediler hatta havalanından alırız dediler toplu gidince nasıl olur bilmem çok güzelmiş toplu gitmek istersek belediyeden bir otobüs isteriz samsun için
Babalık= düzenlemede bişey yokki örnek adalara bostancıdan kabataştan kartaldan kadıköyden ulaşım var 24 eylülde saat 11.de büyükadada toplanalım sonrası heryer bizim yeterki arkadaşlar istesin doğa manzara gezilecek yerler ayanikolaya çıkılır isteyen denize girer arkadaşlar lütven gelmek isteyenler düşünce fikirlerini yazsın buraya
arkadaşım para yok benim bildiğim bir ara gitme ihtimalımvardı ben aradım 3 gün önceden haber ver dediler hatta havalanından alırız dediler toplu gidince nasıl olur bilmem çok güzelmiş toplu gitmek istersek belediyeden bir otobüs isteriz samsun için
bu sefer nereye gitceksiniz
ADANAAAAAAA ADANA olsun artık Emrullah abi Adana Buluşması olsun artık baba
İnşallah Mahmut'la düşünüyoruz,bol acılı bi ADANA düşünüyoruz.Kısmet Cumalim,
İnşallah abim![]()
hele ben bir malulen emekli olmaya çalışayım izmir dışı buluşmalara gelecem inşallah
herkese selam
istanbul buluşması olursa bana da haber verin lütfen
Adana mı duydum hani ne zaman aloooooo Mahmut ağam Emrullah Abi'm hadi ses
Paşam,şimdilik düşünüyoruz Şefle zaten ilk sen duyacaksın emin ol...sevgiler herkese ve toruna....
Arkadaşlar 26 Ekim Cumartesi yani yarın, Bizler Turhal engelsiz yaşam ve saglık dernegi'nde mini bir buluşma yapıcaz, sayıca az olduğumuz için ayrıca başlık açmadık. Tokat'ta veya yakın çevresinde olup da gelmek isteyenler varsa, tanışma ve sohbet için buyursun gelsin![]()
Saat 13.00'de bekliyoruz![]()
ankarada oturan arkadaşlar buluşma organizasyonu düzenleyelim birlikte varmışınız
ben osmaniyelym
izmire buluşma isteriz yapan olursa giderim