Evtt evtt Denizli ye yakın bir zamn da gitmiş biri olarak ulaşım felaket hertarfı kazmışlar yavv..)
Evtt evtt Denizli ye yakın bir zamn da gitmiş biri olarak ulaşım felaket hertarfı kazmışlar yavv..)
tatlım bu iş en az 1 ay sonrayı bulur gibime geliyor zatenwc sorununa bende takıldım şimdi
bi sorayım bakayım engelliler için uygun bi wc varmı orada diye yoksada iletelim gerekli mercilere
biz burda ne için varız dimi ama
ulaşıma gelince o iş az kaldı
harıl harıl çalışıyolar
bi şu wc işini yerine getirtelimde ayşenin dediği,ardından yapalım ama şimdiden duyurmaya başlayalım en azından tepkileri kimlerin katılabileceklerini öğreniriz![]()
ec işini sen daha çabuk çözebilirsin diye düşünüyorum ama ben belediyede sanrım imar bölümünde oln hüseyin abi var onun ile bir görüşme yapacağım çamlıkta engelliler için bir wc oluşumu için bakalım nediyecek
kıskanmanazar etme nolur çalış seninde olur
hem uşak denizli ne kadar sende gelirsin be dostum hem seni gezdirme işinide aradan çıkarmış olurum
![]()
![]()
meclise sunayım ben bunu ardından bi yazı hazırlayıp sunalımistediğimiz bi rampa ve klozet o kadar uğraşı isteyen bişey değil.
uşaktan gelip gitmek okadar zor değildir hem sen gelmek iste ben 1 saatlik yol alır geliriz seni ne olcek)
ayşenın dedıgıne katılıyorum wc ve tekerlekli sandalyedekılerıde düşünürseniz güzel bir buluşma olur : )
denizlide çok güzel festivaller oluyor, onlardan birine kendimizi davet ettirebilsek ne güzel olur, hem bu durumda wc, sponsorluk vs birçok konu kendiliğinden hallolmuş olurhemşom sen bunu da bir düşün.
Kıymet inşallah bu sorunda çabucak çözülür. ama bir mekan üzürınde durmayada bilirsiniz bizlere uygun başka mekanlarda vardır başka yerlerıde düşüne bilirsiniz yeterki bize uygun olsun : ) denizliler bır gun oturup bu mekan işini konuşa bilirler daha çabuk sonuça ulaşılmaz mı : )
Sizde bir şahin tepesi var, bütün bütün kuzuları kömürde çevirip dilim dilim tabaklara kesiyorlardı. Hayvan sevgisi ve doğa sevgisi eşliğinde... Oyyyy