izmire yakın illerde oturan arkadaşlar neden buluşma yapmıyorsunuz ben gelirim
izmire yakın illerde oturan arkadaşlar neden buluşma yapmıyorsunuz ben gelirim
organizasyon yok yok denir olunca da millet yerinden kalkmaya erinir.
Halen devam eden iki organizasyonda 134+98 toplamda 232 kişi (bu sayı şimdilik) Türkiye'nin dört bir tarafından buluşma noktasına akacak.
Planlı programlı ayarlanmış, güzel organizasyonlara talep oluyor.
Hiçte yerinden kalkmaya erinilmiyor, katılanlara dikkat edersen alakalı alakasız her bölgeden yollara düşecek üyeler var.
jemm herşeye de bi cevabın var..
Bence şunu yazman daha yerinde olurdu:
"Doğru söze ne denir?"
fakat sonraki buluşmalarda bu sayı katlanarak artar. her engelli bir değil herkesin engeli farklı en kolay olan planı yapmalıyız örneğin karadenizin en uzak ve en yakın mesafesine 2 il gayet yakın sayılır veya ilk başlangıç olarak her ilin engellileri kendi arasında buluşup kaynaşsın sonra sıra diğer illerle buluşmaya gelir. Hertürlü derdinize deva dileğiyle...
Zeynep hanım öncelikle diğer buluşmalara katılacaksınız ve orada insanlarla kaynaşacak ve talebe göre buluşma düzenleyeceksiniz aslında Denizli buluşması süper olur,pamukkale gezisi süper olurdu ama dediğim gibi görüyorsunuzdur buluşmalar ne kadar kalabalık neyse benin nacizane fikrim
antalay buluşması ne zaman olacak kesin bir tarih olsun
antalya merkeze bekleriz
Arkadaşlar kahramanmaraş buluşması ne zaman.....<br>
vardı yoksa benmi kacırdım.....
Arkadaşlar yakın zamanda güzel bir kahvaltı tertib edelim bunun hakkında fikirlerinizi bekliyorum..... mekan tarih gibi .......
Tabiiki en başta alman usulu yani adisyon düşünüyorum nasıl olur... belediye tesisleri-beltur vs. uygun yerler olabilir...
istanbul anadolu yakası düşünüyorum
1- caterpıllar
2- babalık
3- hülya
Bence çok iyi olur,iyi düşünmüşsünüz.Siz benim piknik org.çok beğenmiştiniz,bu org.siz yapın biz gelelimbu arada yapabileceğim birşey varsa elimden geleni yapmaya çalışırım..
Saygılar.
sultan hn. güzel de fikrinizi (yer-mekan-fiyat) belirtirseniz memnun olurum . nede olsa tecrübe konuşuyor...![]()