ya bu sıralar olmasın arkadaşlar diğer buluşmalarla çakışmasın ki bizde gelelim.ankaralı arkadaşlarım yaparsanız bir organizasyon beni yazın inş. ordayım![]()
ya bu sıralar olmasın arkadaşlar diğer buluşmalarla çakışmasın ki bizde gelelim.ankaralı arkadaşlarım yaparsanız bir organizasyon beni yazın inş. ordayım![]()
eskiden organizasyon yapan biri olarak size tavsiye edeceğim bi yer var.. sakarya cad.sindeki simit kafe metro girişi tarafında sağda kalıyor..7 katlı. bi katını rahatlıkla alabiliyorsuz yer parası felan vermeden... hemde cok guzel bi kafedir. saliha atom denizce bilir. asansörlü engelliye uygun wcli. masalarda guzel... orayı neyse kolay gelsin.
fikir senden ama kendin yoksun seni görmek isterim sayın efekt beybiricik arkadaşım meslektaşım
bu buluşmaya gelebilirm eşim bebeğim ve benama gunler ne gösterir bilmiyorum tarih uygun olması lazım haziranın 2.ve 3. haftası tatile gitcem nasip olursa onun öncesi ve sonrasını bilemiyorum nasipse geliriz.
Buluşma tarihi 15 'mi 16 Mayısmı.
ewet bütün mezun ve öğrenimleri dewam edenlere
30 Mayıs Pazar Ankarada oliciimO güne denk gelse hani fena olmas
hele 3ten sonra olursa tadından yinmes![]()
Konya daki üye arkadaşlarımızla bbir tarih belirleyip buluşup konuşalım mı ne dersiniz
Arkadaşlar sitenin diğer şehirlerinde yaşayan üyeler toplanıyor bir araya gelip güzel bir gün geçiyor lar ben diyorum ki bizde bir araya gelelim hem bi tanışma olur hemde güzel bir gün geçiririz eğer tamam der iseniz benim önerim
Çamlık veya ornaj vadisi olabilir piknik ile bir araya gelebiliriz nedersiniz ??
Denizliyi gezmek çok isterdik![]()
çamlık hem ulaşım açısından hemde alan açısından bizlere çok uygunhelal sana umocuk
benimde aklımda böyle bişey vardı
listeye ilk beni yaz
![]()
aaa bak şimdi oldumu buben engelliler meclisi yürütme kurulunda yer alıyorum
ayrıca denizli belediyesi engellikoordinasyon merkezinde çalışıyorum
yani yanıma gelen bütün engellilere bu siteyi öneriyorum meclistekilerede
piknik ÇAMLIK'da olsun ulaşım engelliler için çok önemli biliyorsun hem orası daha rahat ve genişayrıca pikniğe engelliler meclisi korosunuda getiririm
başta ben assolist olarak
![]()