utopik06
bizde düşünüyoruz ankarada olsun diye ama şimdilik herhangi bir girişimimiz olmadı.Kesinleştiğinde Yapabileceğimiz bişey olursa haberdar et
eksik kalan yerlerde yardımımız olur diye düşünüyorum
utopik06
bizde düşünüyoruz ankarada olsun diye ama şimdilik herhangi bir girişimimiz olmadı.Kesinleştiğinde Yapabileceğimiz bişey olursa haberdar et
eksik kalan yerlerde yardımımız olur diye düşünüyorum
Bence buluşma noktası İstanbul olsun![]()
Teşekkür ederim Zübüş. Mutlaka haber veririm. Ankara en merkezi konumda, herkesin ulaşımı daha kolay olur diye düşünüyorum.
Denizlililer iftar yapmaya ne dersiniz ben varıım yok mu katılıımcı!
duygu_bahçesi;
gelirsinn gelirsin olursa bende katılacağım
29 Ağustos Pazar akşamı saat: 19:00'da Ankara/ Balgatta ufak çaplı bir iftar yapacağız, ayrıca yeni atanan arkadaşlarımızın kutlama yemeği gibi de olacak. Ankara ve yakın çevreden katılmak isteyenler bana mesajla ulaşabilirler, bekleriz![]()
Offffffffff gençliğim of gitsen bir türlü gitmesen 2 turlu
Ben ne halt edeyim..şimdi atomikten emre uymak zorundayım....pazar günü emrinize amadeyim....
Yıllardır istediğim şey engelli arkadaşlarla doğru düzgün bir yerde bir tatil yapmak. Bu işlerde maharetli arkadaşlardan rica ediyorum. Şimdiden planlayalım. Gelecek sene güzel bir otelde (mesela panaroma park oteli bu sitede okumuştum) bir tatil organize edelim. İsteyen ailesiyle isteyen tek başına gelsin. Erken rezervasyonla fiyatlar oldukça düşük oluyor. Ne dersiniz?
Atom'cum bende katılmayı çok isterdim ama pazar günü iftara misafirlerimiz var.Size afiyet olsun.
yağmur iftar yemeğine gel o zaman
diğer buluşmlaraada konyadan gelirsin
ATOM KARINCA;
Yagmur ayseye ozelden ulasırsan detayları aktaracaktır
ne bu off puff, ablam sen hele bişey deme başımın etini yedin iftar iftar diye şimdi offluyon![]()
ben adresi tarif vereyim en iyisi
Gözde Ademoğlu Pastanesi
Ziyabey Caddesi No:41 Balgat
Milli Kütüphane tarafından balgata girince soldaki ilk ışıklarda köşede, kızılaydaki balgat minibüsleri önünden geçiyor. ayy daha nasıl tarif edeyim
KATILIMCILAR:
1- Kezban abla ve Asena
2- Miniş ve Zehroş
3- Atomik ve Sürpriz
4- Hexe06 ve Rahime
5- geronimo ve geronimo![]()
6- Nurullah Abi ve ailesi
7- Zıp ve zıp Zıpzıp![]()
8- Sükut-u Vaveyla
9- zele1453
10-Leyla Bektaş
11-Tolga06
12-Zübüş
13-
Not: Arkadaşlar yarın vınn getirebilecek olan varsa buraya yazarsa sevinirim. sohbet odasına canlı canlı bağlanırız olursa, vınn bulursak bir arkadaş laptop getirecek