piknik tüpünü ben getiryimi? iyide kebab yaparım ha![]()
piknik tüpünü ben getiryimi? iyide kebab yaparım ha![]()
adana burda sen nerdesinn![]()
G.antep yeni geldim buraya
jem resimdeki sürpriz konuk kim![]()
Nan ne alakası var bu başlığı üye olanda olmayan da herkes görebiliyor .Bkliyorum kadir geç bilgini bana![]()
ben aveayı arayamam Murat, benim için de bir aycell veya aria hat alır mısın![]()
murat bu pıknık sana pahalıya maal olacak gibi![]()
murat kardeşim bende sabah erken gelicem arabamla yardım edebilecegim ederim
sağol hayrettin abi süper olur çok makbulegeçer abi.Bodrumlu mehmet abi de bir el atarsa alnımızın akı ile çıkarız bu işten abi
bodrumlu görüyodur el birligiyle misafirlerimizi agırlıyacagız mesir macunu getiriyorum daha sürprizler olabilir![]()
abi ayıptır sorması senin araba ne markaşundan diyom mehmet abi de transporter var yoğunluk hava alanı olursa mehmet abi ile hava alanına gideriz biz sen de otogara gidersin veya tam tersi de olabilir.Mehmet abi de kabul ederde uygun olursa benim başka irtibat kurup araba aramama gerek kalmıyacak gibi
ben de o tarihlerde denizlide olacam Murat, beni evden alırsın dimibak ne kadar insaflıyım ankaraya çağırmıyorum
![]()
Taşın altına elini koyan herkese teşekkürler arkadaşlar.
Ben de en azından sabah erkenden Mülkü abi ve Niko ile beraber masaları kapma olayına odaklanırım.
İzmir'den gelecek olan evsahibi üyeler, karınca kararınca pikniğimiz için el hünerlerinizi konuşturun. Artık kekmi, börekmi yaparsanız size kalmış. Kötü bir ahçı olsanızda biz eline sağlık diyeceğiz söz![]()