SELENAYY TEBRIK EDERIM COK SAHANE YAZMISIN
Organizasyonun Tanımı: tanışma ve sohbet
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler):roaccutane & selenayy
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 21 EKİM 2007 PAZAR
Organizasyon saati: 14 :00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: KÜLTÜR EVİ RESTAURANT TURHAL/TOKAT
Katılımcılar:
1- roaccutane
2- selenay
3- ismail86 + 1
5- sehribanu
6- yalnız_kurt
7- kürşat99 + 1
9- spastik
10-fatma
SELENAYY TEBRIK EDERIM COK SAHANE YAZMISIN
BEN GELMİYOOM YEMEKLERİ ISMARLASANIZ Bİ DÜŞÜNEYİMMM
bende ikinci memleketime gelmek isterdim ..ama malesef zor size iyi eğlenceler.
HERALDE ÇORUMADA GELECEK BU ORGANİZASYON TOKAT YAKIN İNŞALLAH GELMEYE ÇALIŞIRIZ FERİT ABİDE GELİYORMU O NERDE DAVET VARSA KAÇIRMAZDA KESİN KİM OLDUĞUMU ANLAMIŞDIR :lol: :lol: HADİ HAYIRLISI BELKİ OKUMADAN PES GEÇER SONRA ÇORUM YAKIN DİE BİR HAFTADA BURDA KALIR MALIR :lol:
işte burası benim gelmiceğim anlamına geliyo :lol: bide 21 ekimde seçim varken yapmışsınız komikliğe bak :lol:
bosver basarı gezmene bak oy kullandıkta basın gogemı ercek
yahu başarı, bişeye de muhalefet olma şaşırt beni yaa![]()
seçim bizi etkilemiyo
ki; Antalya organizasyonu da aynı gün farkındaysan
Sen gel, söz masrafın benden :lol: hadi bakalım :P
o gün sandıkta işim var :lol: oy kullanmayana 17 ytl ceza var o paraya neler alınır neler :lol:
Aranızda olmak isterdim ama mümkün değil...Size iyi eğlenceler dilerim...
Fotoğraflarınızı bekliyoruz :wink:
MERAK ETME ZELE ABLA BEN SANA BIZZAT YOLLUCAM
Arkadaşlar aranızda olmak isterdim fakat mümkün değil size hoş sohbet-muhabbetler ve iyi eğlencenler diliyorum
merhaba arkadaşlar buluşmamız çok güzelditam bir aile havasındaydık; gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sizleri tanımak çok güzeldi. başka organizsayonlarda görüşmek dileğiyle.
bu kadar çabuk mu demeyin eee artık bir müzisyenimiz var onu dinlemeye zile'ye gideceğiz :P
evet selen cok guzeldi emınım gelmeyen pısman olmustur :lol:
Merhabalar,
Gerçekten çok güzeldi.Katılan ve organize eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Ben kendi adıma çok eğlendim.Az kalsın gülmekten ölecektim![]()
![]()
![]()
Selişciğim ben iki hafta ya da üç hafta sonra organizasyon yapayım,bir de Zilemizi görün.Mis gibi tarih kokuyor.Ayrıca Emin arkadaşımızda bize güzel bir müzik ziyafeti verecektir.Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler....![]()
![]()
![]()