Ara gazı veriyon helal sana muratmurat murat yaya şaşa
![]()
heleki 3 ekım adana bulusması cok dıkkatımı cektı benım ılan sayfası okadar cok tıklanmıs ve yorum yazılmıskı hala etkısındeyımvattabeden sonra en cok ılgı goren bulusma oldu
vattabeyıde solluyodu az bı farkla kacırdı ama sollamadımız ıyı oldu ayıp olurdu bulente
![]()
Mart-Nisan gibi piknik düzenlenirse sollarız zaten![]()
valla nısanın son haftası olabılır aslında sema havalar adanada cennet gıbı olur hee![]()
23 Nisan Cuma gününe denk geliyor MuratBunu bir düşünün derim
![]()
Ben geçen ay 10 nisan adana buluşması yapalımmı diye başlık açmıştım.idareden torpilim olmadığından başlığı silmişlerdi.neyse şimdi oluyor fark etmez.
Sema hanımın görüşlerine katılıyorum. Mart nisan da piknik düzenlesek ne güzel olurdu?
23 nisan hemde resmi tatil ne güzel olur.
baba çorumdayım nasıl geleyim yaa yakın olacakki bide şubat ayında
tam organızator olacak admlarmısız hee![]()
HASAN HOCAM EVET BIR ADET VINNNNN BULABİLİRSEM EĞLENCEYİ SESLİ SOHPETTEN CANLI OLARAK VERECEĞİM.
SYN. BÜLENT BEY İSTİRAMINIZA SIGINARAK SİTENİN LİNK İNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM .
www.vatanseversesli.net doğa ve insan odası
linki kendi facebook ta paylacam.
"engelsiz bir yaşam için el ele" "inadına yaşan inadına mücadele"
Denizciğim artık dede kebap ona göre iskonto yapsın reklamını veriyoruz bak sitede.o kadar kişi gelecek.toplu rezervasyon![]()
hersey hazır ablacım sen yeterki gell zaten DEDE RESTORANTIN sahibi METİN BEY bizler için elinden gelen herseyi fazlasıyla yapıyorr,,engelli rampası + wc leri bile bize göre ayarlıyor...yeterki sizler gelinn...
ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE![]()