sen rahat ol ben antremanlıyım neyse o gün gelsin oraları iyi bilirim gelebilirsem yemeğe içmeye değil sadece arkadaşlarımı görmek için orada olmaya çalışacağım........
![]()
sen rahat ol ben antremanlıyım neyse o gün gelsin oraları iyi bilirim gelebilirsem yemeğe içmeye değil sadece arkadaşlarımı görmek için orada olmaya çalışacağım........
![]()
o gün gelsin senle tanışmak isterim.ben gözlüklüyüm profildeki benim
teşekkürler
önemli değil bodrumlu.bostanlıdan saat 12:00 arabalı vapuruna binersen 12:30'da buluşma yerinde olursun yani erken gelmş olursun
Kırmızı nokta vapurdan ineceğiniz yer. Mavi nokta engelliler merkezi. Yaklaşık 200 m. arası var. Karşıyaka'dan gelecekler engelli otobüsüne bağımlı kalmadan bu yolla gelebilir.
Bu arada konusu açılmışken belirteyim, bu alan belediyeye ait ve alanda alkol kullanımı yok. Sürekli özel güvenlik kontrolünde. Alkol vardır aman gitmeyim sarhoş takılır vs. gibi olumsuz düşünenler varsa, şimdiden silsinler böyle şeyleri akıllarından. Bende eşim ve 9 yaşındaki kızımla geliyorum, rahat olun arkadaşlar.
![]()
siyah ve ben de sigara böreği yapıp getiricez..miktarı kestiremeyiroum ama herkese yetebilicek kadar..
![]()