ENGELLİLER.BİZ 2. WATTABE ETKİNLİĞİNE BENDE KATILMAK İSTİYORUM.NURCAN ERAY + BİR KİŞİ KADIKÖYDEN SERVİSLE GELEBİLİRİM.
ENGELLİLER.BİZ 2. WATTABE ETKİNLİĞİNE BENDE KATILMAK İSTİYORUM.NURCAN ERAY + BİR KİŞİ KADIKÖYDEN SERVİSLE GELEBİLİRİM.
ANKARA'DA Kİ ENGELLİLERİN SUÇU NE? BİZ DE İSTİYORUZ.ANKARA DA DA OLSUN BÖYLE BİR ORGANİZASYON. LÜTFEEEEEEEEEN...... SEVGİLER.
BU GÜZEL ETKİNLİĞE BENCEDE KATILMAK GEREKLİDİR BİRLİKTEN HERZAMAN GÜÇDOĞAR. :wink:
alla alla bendeki de şanş 9 sene istanbulda kaldım böle organizasyona katılamadım (duymadım veya olamdı) şimdide uygunum fakat tayinim ankaraya çıktı gelmem sanırım çok zor neyse katılanlara iyi eğlenceler ve şimdiden afiyet olsun
Bebiş hasta olmazsa bende (yalnız ben) geleceğim inşaallah...Servise Ali Sami Yen Stadı karşısından bineceğim ...Benide ekleyin...
Arkadaşlar bende aranızda olmak istiyorum.. Ancak ben Yalovadayım.. Eğer Bursa arabası beni alırsa gelebilirim. Çünkü sonuçta onlar yalovadan geçecek.. Kim bakıyor Bursaya?
ayhankuzu54, Sakarya'dan nasıl geleceğin konusunda hiç bir fikrim yok. Otobüsle Kadıköy'e gelip, oradan servisin kalkacağı yere gelemen mümkün. Ama çok zahmetli olur. Sen bilirsin...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ii de benim gibi izmirde yaşayanlar ne yapacak :cry:
oysa çok istiyorum gelmeyi :?: :?:
"bazen herkesin seni tanıdığı bir yere gitmek istersin..."
bu geziler bu yüzden önem taşıyor zaten... tıpkı bu site gibi...
bu bir dostluk denizi...
bu bir "dostların" buluşması...yüreklerin "ortak ve birlikte" çarpması...
bu geziyi düzenleyen herkese binlerce teşekkür...
inanıyorum ki gelemeyenlerin de yüreği orda olacak...
Bende geliyorum +1 olarak eklermisiniz İzmirden sonra çook ara verdim.Servis için yarın yazabilirim.yubbiiiiiiiii
Beni de dahil ederseniz çok sevinirim. Cennet mahallesinden servis kullanıcağım
arkadaşlar alisamiyenin karşısından binenler bana da haber versinler ki beraber topluca binelim. inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi ki
bende bursa arabasından haber bekliyom arkadaş bu işle sönmez arkadaş ilgileniyo galiba altta alıntı mesajı vardırAlıntı Yapılan Kişi: serkanerol
Alıntı Yapılan Kişi: sonmez