sevgili oturan boğa demekki ben üye olduğum halde gelmem zorlaşıyor öylemi
Alıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
sevgili oturan boğa demekki ben üye olduğum halde gelmem zorlaşıyor öylemi
Alıntı Yapılan Kişi: OturanBoğa
Site üyesisiniz tabi ki geleceksiniz :wink:
Üyler ve onların yakınları elbette gelebilir.
Benim yukarıdaki vurgum, 100 kişilik kontenjanımız olduğunu varsaymamızdan dolayıydı. Ama artık 200'e çıktı bu sayı. Bu anlamda siz ve eşiniz gelebilir![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Wattabe de bulunan (Yada bulunmayan) ses sistemi konusunda cok acil bilgi talep ediyorum.
çok kişi olduk ya ne güzel
Cincin aç kalmayalım![]()
Şaka şaka önemli olan yemek değil o gün bir arada olmak![]()
çok bir gün olucak bence güzel dostluklar olucak ve hayatta unulmayacak bir gün yaşanacak şimdiden sponsorlara teşekkür ediyorum ve nice böyle günler olması dileğiyle :wink:
Ben gelmeyeyim abi o zaman kotu ornek olurum. ")Hepimiz, ama özellikle iyi eğitim almış abileri/ablaları, o gün, bu kardeşlerimize iyi birer örnek olacak.
Saygilarimla
n0aX
Christian, sen de tam bu tanıma uyduğun için, gelmen şart!![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Arkadaşlar Hava muhalefeti nedeniyle geçtiğimiz günlerde iki kez iptal etmek zorunda kaldıgımız paramotor ucuslarımızın yaza merhaba partimiz esnasında gercekleştirilmesi düşünülmektedir. Uçmak isteyen arkadaşlarımızın dikkatine...
Düşünme kardeşim, yap! Uçur bizi...![]()
Kardeşim uçmasına ucacagız da görüyorsun hesapta olmayan engeller çıkıyor. O günde kar yagarsa hiç şaşırmam yani. Bu nedenle daha diplomatik konuşmak zorunda kalıyorum.Ne olur ne olmaz!![]()
Pilot arkadas yurtdısındaydı bu nedenle henüz yeni konusabildim.O gün için ölüdenizden kalkıp mutlaka gelecek.
Bu mekanda paramotorun kalkabilecegi genişlikte ve uzunlukta alan oldugunu varsayıyorum. Saymalı mıyım???
Ayrıca ses sistemi konusunda hala bir cevap alamadım.
Ve bir ekleme: partimiz profesyonel bir kameramanca banda alınacaktır . Bilginize...
Bülentcim inşallah hava da bize özenip o gün çok güzel olacak![]()
Paramotorun kalkacağı uzunlukda alan mevcut endişe etmeyin :wink:
Pikniğimizin profesyonel biri tarafından kayd edilmesi çok güzel olur,
sağolasın Bülent.
Ses tesisatı konusunda hafta içi en geç perşembeye kadar sana bilgi
vereceğim Bülent merak etme.
buyuk bir aksilik olmadikca ben de geliyorum, gonul isterdi ki max ve derin de gelsin ama neyse...
beni de ekleyin listeye .. ayrica kadikoyden binecegim servise..