ben geliyorummmmmm
Merhaba Arkadaşlar
Bir süreden beri hazırlamaya çalıştığımız Bursa gezimiz netleşti.
Gezi ilgili program ve ücretler aşağıdaki gibidir.
6 mart 2005PAZAR günü
09:00 Kadıköy meydan da buluşma
09:30 Bursa ya hareket
13-13:30 Bursa ya varış
13:30 Yemek
15:00 Şehir turu
17-19:30 Sohbet,şiir dinletisi,müzik
20:00 Dönüş
Yol ücreti:
Gidiş-dönüş:20Ytl
Muhtemel yemek ücreti:
10-15 Ytl
Gelecek arkadaşlar yol ücretlerini
TEB
şube kodu:56
Hesap no:41335
Hesaba 3 mart a kadar yatırmalılar. en az 15 kişi olmalıyız arkadaşlar
Gelecek arkadaşlar lütfen burdan da geleceklerini bana bildirsinler
ben geliyorummmmmm
35 YTL'ye bursayı görme ve tanıma şansını kaçırmamanızı dilerim. :wink:
Yolda ki çay ve bisküviler benden arkadaşlar![]()
kıskandım sımdı keske ankarada boyle organızasyon olsa da gelsem....
BİZDE BURSALILAR DAHA DORUSU BURSADA YAŞANLAR OLARAK SİZLERİ KARŞILAYABİLİRİZ YADA SİZE KATILABİLİRİZ DEĞİLMİ CİN CİN İNAN BENDE 6 AYDIR BURSADAYIM AMA HİÇ GEZMEDİM
Ben İstanbula geliyormuşum, o günde herkes Bursa'ya gidiyormuş... (mesela yani.......)![]()
![]()
![]()
İyi eğleneceler dostlar...
Arkadaşlar Bursa da sizlerle inşallah ben ilgilenmeye çalışıcam,buyurun gelin o günkü hava şartlarına göre güzel bir proğram olacağına inanıyorum,gelirseniz şahsımda burada yaşayan engelli arkadaşlarımda sevinecektir.
ŞİİR DİNLETİMİZİ,www.radyomedcezir.com DA SEVEREK DİNLEDİĞİNİZ YALNIZLAR RIHTIMI PROĞAM YAPIMCI VE SUNUCUSU MEDCEZİR TARAFINDAN YAPILACAKTIR.
bence bu şiir ziyafeti için gelinir.![]()
Denizcim tabiki bize katılabilirsinHatta mutlaka katılmalısın seni tanımayı inan çok istiyorum canım
![]()
ben ankaradayım.........
katılamam kiiiiiii![]()
Ankaralılar bir araya gelip ayrı bir otobüs veye minibüs ile bursaya hareket etmelisiniz. Kaç kişi olduklarınızı ayrı bir formda yazmalısınız. Ben organizasyon yapamam ayrıca o gün müsait değilim.
Merhaba
Bende geliyorum, Parayı bugün yarın hesaba yatırıcam.![]()
Sevgili Arkadaşlar Deniz'in sözüne inanıpta Bursa'da karşılanmayı beklerseniz hüsrana uğrarsınız. Bana da gitmeden önce neredeyse hergün telefon açıp karşılayacağını söyledi ama nedense Bursa'ya gittim yaklaşık 25 gün kaldım ve bir insanın bu kadar namert olabileceğin gördüm.
Sizleri Bir Bursa yolcusu olarak uyarmak istiyorum. Ben bir canlı örnek yaşadım, fazla değil bir ay önce...
Bursa ya gelenler
1- Cincin
2- Gezgin
3- Ergin
4- Aferits
5- Coşkun
7- Kral