deniz kızı terminalde bekleyen arkadaş kaçta gelir aceba oraya???????
deniz kızı terminalde bekleyen arkadaş kaçta gelir aceba oraya???????
biz gelecez zatenn 8-9 arası ordayızzz arkadaslarrr biz ve alidoğan abimizz karsılıcazz otobüslerle.....![]()
ya ben akşam 12de bincem 4 30da orda olurum cuma daha geç saç oto yok burdan kayserden geliyorum.
hımm anladım abicim ozaman alidoğan ve murat01_80 onlarla iletişme geç olur mu???
ben manzaranın bu kadar güzel oldugunu fark etmemiştim ali dogan süper çıkmış eline saglık![]()
tuğçe abla sen yasıyomusunn yaa sesin solugun cıkmıoo![]()
muratın msnsi ekledim ben burdamı o şuan oda beni eklesin duygusal_38@hotmail.fr
Arkadaslar 3 ekımde adanaya gelecek olanlar programda yani ilk sayfada yazan telefonları kayıt etsınler.gec gelenler olursa ıletısım kurmamız gerekebılır.lütfen kayıt edın telefonlarımızı...
gelemeyeceğimizi biliyorsunuz onun için böyle atıp tutuyorsunuz . kim giderse zaten adanadan gider . çorumdan . bitlisten tekirdağdan karstan var mı oraya giden f
Arkadaşlar beni listeden çıkartırmısınız özel sebeblerden dolayı gelemiyorum.. : (
GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLACAK ÖYLE GÖZÜKÜYOR ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM MALESEF OLAMIYORUM BURADA EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER GÜZEL EĞLENÇELİ GÜN GECİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM BAŞARILAR DİLİYORUM
Özürlülüğü, mücadeleyi, cesaretliliği yüreğimize yerleştirdik çünkü hayatı sevdik.
Zorluklarla, sıkıntılarla dolu günleri silmek için direndik çünkü pes etmemeyi sevdik.
ABALI
selam adana buluşmasına istanbuldan gidecek arkadaşlar ben kendı arabamla gidecegim buluşmaya giden 3 bayan arkadaş daha benımle gelecek(betül ciftci-cantanem-nejla )hanımlar gelecek bir kişi daha gelebilir bizimle hem sızın acınızdan kolaylık olur hemde bizim acımızdan bizimle gelmek istersenız bana ulaşacagınız tel no:0543 316 68 20 cevabınızı beklıyorum
selam yazdım melek hanımm