çok güzel bir organizasyon boyle bir bıluşma benimde aklımdan geçiyodu ama sağolsun karanlıkların efendisi haber verdi bir aksilik çıkmazsa inşallah ordayım bay evde kalmış senide bekleriz
çok güzel bir organizasyon boyle bir bıluşma benimde aklımdan geçiyodu ama sağolsun karanlıkların efendisi haber verdi bir aksilik çıkmazsa inşallah ordayım bay evde kalmış senide bekleriz
[evdekalmış] ramazaannnn hani benim ismim yok ordaaaa
ARKADAŞLAR EVDE KALMISTA GELEÇEK İSMİNİ EKLERMİSİNİZ
ya abalı bizi oyuna getırdi arkadaşlar bayramın 3. gunu dediniz bende gittim yolda şuleyle karşılaştım sadece ikimiz gelmiştik :roll: oturup birer kahve içtik boş çıkmayalım diye eğer yarın 5 ekadar muhabbetı uzatırsanz sevinirim inşallah tekrar gelmeye çalışırım nasip olursa gelirim evde kalmış ben senin bayan olduğunu biliyorum ben orda bay bay demek istemiştim ama sende haklısın pek belli olmuyor haa sakın birde gelmemezlik yapayım deme yoksa ben yapacağımı bilirim
REİS DEFALARCA KONUŞULDU TRH. VE SAATİ ÜSTELİK FORUMDA DA YAZIYOR
ABALI
bende orada olmak istiyorum ve herhalde olucam
görüşmek üzere...
FATİHHHHHHHSÜPERSİNNNNNNNNNNNN
Büyük bir ihtimalle bende ordayım
görüşmek dileğiyle.
canımmm çok teşekkür ederim.
umarım bir aksilik çıkmazda sizlerle güzel bir gün geçiririz![]()
abdo gardasım eger benıde kabul edersenız bende gelıcem.
sızlerı cok ozledım ve sızlerle guzel bır sohbet etme ımkanım da olucak. o sıcak yuregınızdekı sevgınız ve gonlunuzdeı zengınlık ıcın sızlerle beraber olacagım ınsallah...
gorusmek uzere
saygivesevgi lerimi sunarım...
ben hastayım gelemiyorum kusura bakmasize iyi eglenceler :wink:
YAPTIGIMIZ ORGANİZASYON BANA GÖRE SICAK BİR ORTAMDA GECTİ GAYET GÜZEL VE GÖXEL ARKADAŞIMIZN GİTARI EŞLİĞİNDE EĞLENDİK BİZLERİ KIRMAYIPDA GELEN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKÜRLER EDERİM UMARIM GELEN ARKAŞLAR MEMMUN KALMIŞLARDIR.![]()
![]()
![]()
![]()
ABALI
abalı hani resimler, resimleri görelim. Öyle organizasyonu yaptık güzel oldu demekle olmuyor o anları paylaşın bakalım. Bizde görelim. :wink:
Herşey çok güzeldi tüm arkadaşlara teşekkürler.
Oya ablacım işte ilk resimler benden daha sırada çok var diğer arkadaşlarda ekler :wink:
http://www.engelliler.biz/forum/view...398&highlight=