Dante yaz kardeşim beni de.+1 de var.
Organizasyonun Tanımı: III. Engelliler.Biz Antalya Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): Dante
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 21 Haziran Pazar 2009
Organizasyon saati: 12:30
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: BEACH Park / No:44 Konyaaltı SİMİTÇİ CAFE / Tlf: (0242) 237 55 35
Şimdidien göz korkutan sıcaklar bizlere, artık geleneksel hale gelen Antalya buluşmamızın tarihini geriye çekmemiz gerektiğini gösterdi. Bu yüzden Ağustos sonuna doğru yapmakta olduğumuz buluşmamızı epey öne alıyoruz.
Yine pek çoğumuzun cumartesi çalıştığını unutmuyor ve tarih olarak pazar gününü seçiyoruz.
Peşin peşin söylüyorum; yerimiz Beach Park Na-El Simitçi Cafe'nin büyük bölümü bize tahsis edilecek arka bahçesi olacak. Fakat bu küçük bir ihtimal de olsa değişebilir! Tarih konusunda pazar gününe güvenerek pek sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama yine düşük bir ihtimal de olsa değiştirebilmemiz olası. Bu nedenle ÖNEMLE RİCA EDİYORUM !!!
Lütfen buluşmanın bir gün öncesinde bu başlığa attığım ilk mesajı dikkatlice okuyun. Daha sonra biz tarihi şu, mekanı bu okumuştuk.. yok efendim biz geldik ama bulamadık demek yok.
Gelişmeler oldukça mesaj güncellenecek.
HAZIR MISINIZ ??? Haydi katılımcıları görelim, gelmek isteyen adını yazdırsın..
Katılımcılar:
- Dante
- hasankrmn +1
- emiş +2
- melpomene +1
- Utopya
- kuyucak & Çiğdem Kuyucak
- sudenur_m
- serrasude
- Ümit
- koca çorumlu
- narziss
- Sabit
- QuetZalCoatl
- huseyin886
- umut hic bitmesin
- serifee
- Melek Erdal
-
Dante yaz kardeşim beni de.+1 de var.
Bizde geliyoruz... 2+1 olarak kabul edermisin. Kızım geldide.
Oooooo iyi eğlenceler...editörüm![]()
Antalya 'da bensiz buluşma olurmuBende geleceğim elbette ama + ları daha sonra ekleyelim..
Offff offff nasıl güzel bir buluşma olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.Antalyalı dostlarımız şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sizlereResimlere bakarız artık bizde ne yapalım
![]()
aynı gün içerisinde dönölecekmı ayrıca yol masrafları şahsımızamı ait
Antalya buluşmasına gelmeyı cok ısterım.Azcık dusunuyum. Cevabım olumlu olur ınsallah.Bu güzel organizasyonda hep birlikte dostlarla olmak dileğiyle..
Dante benide ekle![]()
Karabukte oturuyorum ben yenı qeldim antalyadan üff :@ bıraz daha erken organize edilse idi qelirdim ya![]()
O kadar çok isterdim ki.... Ama malesef tarih çok erken...
Şimdiden, katılımın fazla olmasını, eğlencenin sohbetin gülücüklerin havada uçuşmasını diliyorum tüm dostlarıma....
Çok eğlenin ben de fotoğraflara bakıp iç geçireyim artık ...![]()
İki kişi de bizi yaz..
Fazla gelecek olursak değiştiririz sayıyı nasıl olsa..
Kolay gelsin Dante kardeşim.
*Yerli ve yabancı tüm alkollü içecekler dahil. Helikopter ile ücretsiz servisimiz mevcut.
Tek şartımız ise ilk mesajdaki tüm açıklamaları okuyup anlamak, son güne kadar da ilk mesajı ara ara kontrol etmeyi ihmal etmemek.
* Bahsi geçen servislerimiz yerli turistlerimizi kapsamaz.
arkadaşlar inşallah bu buluşmaya bende geleceğim benide yazarmısınız.ama ben tarihi anladımda saati anlayamadım.