sitede yeni üyeyim ve bu başlığı geç farkettim. önceden görmüş olsam yeni üye olarak bu toplantıya katılmaya çalışırdım. hem sizlerle tanışır hemde izmir özlemimi gidermiş olurdum.inşallah bir dahaki buluşmanız çok uzuun zaman sonra olmaz![]()
sitede yeni üyeyim ve bu başlığı geç farkettim. önceden görmüş olsam yeni üye olarak bu toplantıya katılmaya çalışırdım. hem sizlerle tanışır hemde izmir özlemimi gidermiş olurdum.inşallah bir dahaki buluşmanız çok uzuun zaman sonra olmaz![]()
Yaz buluşmasımı yapsak şimdi hemen?
Havalar mis gibi...
Göletmi olur, Kordonmu olur, yine İnciraltı'mı olur...
Vapurla tur?
Ne yapsak acaba....
bencede yapalım ceemm
gölet güzel olabilir...
zaman uygun olursa bu sefer gelmeye çalışırım helalsınz ya organisation süper Jem Bey
hafta sonu olursa çok iyi olur. buna katılmaya çalışacağım inşallah..
Adaya giden vapur günübirlik. Bütün İzmir sabahtan akşama kadar tek gidimlik bu tatile hücum ediyor. Orda o kadar büyük izdiham varken bizim için denize girmek vs. eziyetli olur kanımca. Gümüldür desen, gene günübirlik olacağı için herkese ne kadar uyar bilmiyorum.
Haaa, hiçmi denize gidemeyeceğiz dersen...
Geçen sene denize sıfır noktasında günlüğü 75 liraya ev tutmuştuk ve bir hafta konaklamıştık. O tarz bi durum ayarlayabiliriz.
Deniz olayını konuşmak için + tekrar toplanmak için ben gölet yada başka bir yerde ön buluşma yapalım. Benim amacım, İzmir dışından gelen olacaksa, hangi tarih aralığı onlara uyacak onu anlamak ve o tarihte bu gölet buluşmasını yapmak. Ama sanırım ya gelme imkanları yok yada başlık farkedilmiyor pek talep yok gibi gibi.
Bu hafta sbs sınavları var lütfen olmasınGörevliyim iki günde okullar kapansın bir 2 hafta sonra işler hafifler o zaman bende gelirim..
2 hafta sonrayı planlayalım lütfenn..Bu kez bende gelmek istiyorum çünkü..
Haziran sonumu yapsak ne yapsak, İzmir dışındakiler için de uygun tarih bulalım.
RooOOooOOo nerdesin, sana ne zmaan uyar?
güsel buluşma olmuş..abi o ne kafa öyle ya parlıyo güneştebiz gittik izmirden artık mersinde çalışıyoruz ama kalbim egede kaldı ya izine geliriz artık
![]()
Aslında İzmiri bilmiyorum pek lakin;Urla,Ödemiş,Alaçatı taraflarını merak ediyorum;herkes için uygun şartlar taşıyorsa oralar düşünülemezmi acaba?