oooo mühendis naci bey.ya sizde gelin buluşmaya. naci bey özeline de bir şeyler yazdım.özelden yazdıklarıma cevap vermedin diye,özür dileyerek buradan seslenmek istedim
gitmeyenler bari çamur atmasın.biz yıllarca gittik hep olumlu geçti.buluşmalara gelen insanlar belli bir yaşa gelmiş,belli bir kültürü olan çagdaş aydın insanlardır.bu bay-bayan içinde böyledir.kendine güvenen kendini bilen insanlar gelir(cinsiyet önemli degil).buluşmlarda farklı illerde gelen kişilerler arkdaş oluyorsun,egleniyorsun,yeni yerler görüyorsun,bunun neresi kötü ya?
oooo mühendis naci bey.ya sizde gelin buluşmaya. naci bey özeline de bir şeyler yazdım.özelden yazdıklarıma cevap vermedin diye,özür dileyerek buradan seslenmek istedim
Kaç günlük rezervasyon olacak? 2 çocuk (10_11) yaslarinda toplam 4 kişi ne kadar fiyat?
günlük 240 tlx2 gün=480 tl
iki kişilik odada kişi başı fiyatı 80tl/günlük
tek kalmak isterseniz 120 tl/günlük
2 günlük rezervasyon olacak uzatmak isterseniz aynı fiyatlardan yardımcı oluruz.
eşiniz için günlük 80 tl,kendiniz için 80 tl çocuklar 6-12 yaş arası olduğu için ikisi de yarım ücretli olacaktır.yani çocuğunuzun biri için 40tl/günlük ,ikincisi içinde 40 tl/günlük ödeme olacaktır.
yani günlük 240 tlx2 gün=480 tl ödeme olacaktır
iki kişilik odada kişi başı 80tl/günlükX2 gün=160 tl
tek kalmak isterseniz 120 tl/günlük X 2 gün=240 tl
ödeme olacaktır
bende gelmek isterdim ama ama amaiyi eğlenceler hepinize Özellikle La TahzEn
))
Yusuf ıslam beklerız arkadasım
inşaALLAH diyelim
Gelecek onları listesi görmedim
1. sayfada var
organizasyon listesini neden göreiyorum ki
Bazı arkadaşlarım listede adının verılmesını ıstemedı onun için buraya ısımlerını yazmadım. Bendekı lıstede 50 kısı oldu
tılafsınlı iptal
Yusuf islam,
Gel de bize güzel şiirlerinden oku![]()
slm.arkadaşlar ben buluşmaya gelemeyecem.Bugün öğrendim,çalıştıgım kurum beni o tarihlerde antalya da seminere yazmış.ÖZÜR DİLEYEREK ŞİMDİDEN HABER VEREYİM Kİ,BOŞUNA YER İŞGAL ETMEYEYİM.BAŞKA BİR BULUŞMADA GÖRÜŞÜMEK UMUDUYLA