arkadaslar anıtkabir ziyaretimizde bizlere katılımcı belgesi vermek için isim listesi isteniyor. isteyen isminiyazdırabilir
biraz hareket lazım çok sessiz buralar
http://youtu.be/-AYTOKAIM-0
http://youtu.be/f5bojfcNs9M?list=UUy...KUgaMV6M29Mb6g
Selam Angara,Anıt kabir ziyaretine Emrullah Maksom-Mahmut ve Gülhan Üzelgök yazarsan seviniriz....Emeğinize sağlık ve teşekkürler....
Merhabalar Arkadaşlar..Anıtkabir ziyareti tam olarak hangi gün gerçekleşecek?
Arkadaşım cuma günü olduğunu söyledi ve burada da en son cuma denmiş zaten.Bu konuda bir değişiklik olur mu yine ?
Eğer cuma günü ise benim şimdiden listeye isim yazdırmam söz konusu olamayacak,zira çalışıyorum ve o gün için şimdiden izin talep etmem çok zor.Ben cumartesi pazar için katılım sağlamayı düşünmüştüm.Çalışan arkadaşlar için bu düşünülseydi çok daha iyi olurdu aslında.Ama izin o gün için alındıysa yapacak bir şey yok tabi.
Listeye en son ne zaman isim yazdırmamız gerekiyor?
@miremur
a.selam abi(adana) tamamdır abi
@m_esra
buluşma cuma sabah 10 da başlayacağı için cuma günün proğam konulması gerekiyordu cumartesi içinde cumhurbakanlığı sarayı var daha izin çıkmadı .sanki bu ziyaret zor gibi görünüyor.sonucu bekliyoruz. bir dilekçe ile olmuyor sürekli yazışma yapılıyor anıtkabir yakın gidemeyenler cumarteside pazarda gidebilir.5 dakika mesafe .
@Sükût-u Vaveyla
Ayşegül isim yazdırmaktaki amaç Anıtkabir Komutanlığının isminize özel ziyaret sertifikası almak , yazdırmak yada yazdırmamak ziyarete katılmaya engel teşkil etmiyor.
@m_esra
Esra hanım ayrıca pazar gün kahvaltıdan sonra planlı bir organize yok insanlar yola çıkacak evlerine dönecek ancak kalan arkadaşlarla sonradan kararla bir yerlere gidilebilir.Tekrar gitmeyenlerle Anıtkabir'e v.s gidilebilir.
Ben cuma çalıştığımdan dolayı anıtkabire gidememek üzücü elbet ama ankaraya gelipte anıtkabiri ziyaret etmeden gitmek olmaz. Pazar gününe trenle çıkmadan önce de olsa mutlaka gitmem gerekecek bilginize.
hafta sonu nu orada geçirmeyi düşünüyorum evet önceden hazırlık yapacağım bunun için
beni en başa yazın bakim Anıtkabir için![]()