Selam tekrar bendeniz
Ben geliyorum ama bir arkadaşım daha var o izin alırsa oda gelecek
Sibel Aşut+1
Çok teşekkürler.Sizleri tanımak güzel olacak![]()
Selam tekrar bendeniz
Ben geliyorum ama bir arkadaşım daha var o izin alırsa oda gelecek
Sibel Aşut+1
Çok teşekkürler.Sizleri tanımak güzel olacak![]()
Aynen İsmail Bey,önemli olan beraber olup paylaşımda bulunmak güzel anılar biriktirebilmek.
Sibel hanım kontenjanımız 150 kişilik henüz dolmadı, inşallah sorun her neyse halledip aramızda olursunuz, bizler yeni dostlar kazanmak için can atıyoruz.
Teşekkür ederşm sizlerle tanışmak güzel olacak![]()
SERPİL HANIM; Öncelikle bu mesajı yazarken çok üzüldüğümü ifade etmek isterim ama bazen insanın elinde olmayan bazı durumlardan ötürü yapacağı pek bir şeyler olmuyor. Bayramda yıllık izine çıktığım için bu ay tekrar izin kullanamıyorumo yüzden de sizden üzülerek beni çıkarmanıızı rica ediyorum.. en azından bazı gelecek arkadaşlarımızın hakkıını yemeden size haber vermek istedim.Şimdiden size musmutlu bir eğlence diliyorum, umarım kusuruma bakmazsınız.....
SAYGILARR.......
Herkese güzel bir pazar gecesi diliyorum arkadaşlar...Beni de eklerseniz sevinirim...hasankokmen+1 lütfen...saygı, sevgi ve selamlarımla...
Inşallah yaseminw abla geleceyim orada buluşmak görüşmek ümüdi ile ...![]()
Hasankokmen++1 lutfen serpil hanim...sevgiler selamlar saygilar
Merhabalar,elbette Hasan Bey ekleriz görüşmek dileğiyle
hasankokmen +1'demi istanbul'dan....![]()
Çetin Başkanım Hasan bey 3 kişi sanırım.Hasan Bey kaç kişi ve nereden bilgi verirseniz seviniriz.Zira eklemeleri benim adıma Çetin Başkanım yapıyor sağolsun
Hasan Kokmen + 1 lütfen...
selam Çetin Bey, listeye beni de yazar mısınız? Kısmetse geleceğim İnşallah,
sıteye uye olan herkes katılabılıyor mu benım kımlıkte kayıtlı yuzde 40 yeterlı mı katılmam ıcın