Tüm dostlara slm olsun n güzel yiye bir birlıktelik .iyi eğlenceler şimdiden .
dilemma; Sen eli boş gel, yiyecekler yetmezse (her yer ağaç dolu) hemen bir ateş yakar seni haşlarız
nurrcan; Abla aşkolsun davete ne hacet, sen de atomla bizde kalırsın ister çizersin ister balkondan atarsın araya girmem
sağlamtürk; Otogardan piknik alanına ulaşımda arkadaşlarımız yardımcı olacak. Sabah erkenden otobüsten inecek şekilde bileti ayarlarsın.
Sselma; kotamız yokGerekirse ormana taşarız
Kek neyli olursa olsun, yeter ki kek olsun
onuray; Acı salçayla yapsın anneye söyle, oruç oruç düşünmekten helak olcaz kısırı iyi mi
Manisalı; Kaçırdık derken yakalamış oldun, bekliyoruz![]()
Tüm dostlara slm olsun n güzel yiye bir birlıktelik .iyi eğlenceler şimdiden .
İnciraltı çok güzel bir yer.yakın olsa katılmak isterdim gerçekten. İyi eğlenceler diliyorum şimdiden![]()
Harbiden ya jem bu tarihi çok aradınmı yada miko gelmesin diyemi yapıyorsun yaw o gun seçim var oy kullanacagım.bu tarıhı 1 hafta erkene yada 1 hafta ileri alma şansınız varmı ?
ikinci tur 24 Ağustosta yapılacakmış bence buluşmayı 1 hafta sonraya yani 31 Ağustosa erteleyelim tabii bu benim görüşüm.
merhabalar güzel izmirimizden. aranıza yeni katıldım ben ozan koçak. kabul ederseniz bu organizasyonda ben de varım
aozankocak buyur gel![]()
Eğer "geri dönülmez" ayarlama yapan yoksa (otobüs bileti almak, iznini ayarlamak vs.)
Seçimle ilgisi olmayan 31 Ağustos 2014 yani 1 hafta sonraya erteleyelim mi arkadaşlar?
Sanırım oy vermek isteyen veya sandıkta görev yapacak olan arkadaşlar için tarih önemli...
ben her tarihe uyarım
2,tura kalmaz rahat olun bunlar buyuk işler tesadufe yer yok.![]()
Bir hafta ertelemek fena olmaz ama planı olan vardır onlar da görüş bildirsin bence.
Listede ismi olup, şehir dışından gelecek arkadaşların bir itirazı yoksa 31.08.2014 yapalım,
Eğer bilet ayırma vs. durumu söz konusuysa, tarih değişmesin.
Şehir dışından gelen biri olarak süper olur bir hafta sonraya ertelenmesi...
31 Ağustos olursa hem "yaza veda" gibi de olur gayette iyi olur bence![]()