Bi değerlendirim inzibatun teklifini bakiim. nerden alacakmış beni![]()
Sevgili sule, yanlışın var. Şimdi iett'nin sayfasına baktım, 14R, KADIKÖY-RASATHANE hattı. Yani Ataköy'le hiç alakası yok.
Otobüsle gelmek için, Kadıköy'den Taksim otobüsüne binip Taksim'de inmen ve oradan da Ataköy (sanırım E50) otobüsüne binmen mümkün. Ya da Kadıköy'den Mecidiyeköy'e, oradan da Avcılar otobüsüne binip, Şirinevler'de inip, yolun karşısına geçip, salona 2-3 milyon verip taksiyle gelmen mümkün.
Ama bence en cazip teklif inzibat'ınki...![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bi değerlendirim inzibatun teklifini bakiim. nerden alacakmış beni![]()
Amanın herkezler oracıkta olacak
Boş yer kaldımı arkadaşlar
Bende geliyorum![]()
Atlantis medikal nedir pardon anlayamadım ?
ATLANTİSMEDİKAL ENGELLİ BİR ARKADAŞIMIZ SEN GALİBA ARAC FALAN SANDINAlıntı Yapılan Kişi: sule
![]()
ÇOk afedersiniz ozaman. Neyse sizlere ii eğlenceler ktılmaya çalışacağım bu organizasyone başka bir engelim çıkmaz ise inşallah. Görüşebilmek dileğiyle arkadaşlar.
OFFF YA
YAŞ GÜNÜMÜN GÜNÜNDE BU MAÇ
NE GÜZELLL
BENDE GELMEK İSTERDİM
AMA BANA İSTANBUL ÇOK UZAK
ŞANS YOKKİ ZATEN BENDE
KEKE GELİP SİZİ İZLEME İMKANIM OLSADI
BAŞARILAR ARKADAŞLAR
İNŞAALLAH, BEN HER ZAMANKİ GİBİ +BİR OLARAK GELECEĞİM.
TABİ BİR TERSLİK ÇIKMAZSA.
GÖRÜŞMEK ÜZERE
ÇOOOK EĞLENCELİ Bİ MAÇTIO SADECE 15 DAKKA İZLESEMDE HAYALİMDEKİ BASKETİ BULAMADIM VE BASKET OYNAMAMAMA KARARI ALDIM ÇOK ZORMUŞŞ AMA ÇOK GÜZEL SOHBETLER OLDUU GÜZEL Bİ GÜNDÜ AMA BASKET MAÇIO SONRASI YİNE ABDO KAYBOLDUUU :![]()
Evet geçen sene ki avrupa kupası gibi olucak sanıyordum bende biraz hayal kırıklığı oldu ama gene de güzeldi. Son maçı tam seyretmesemde GALATASARAYIN kupayı almasına çok sevindim.
Arkadaşlarla güzelce muhabbet ettik amaç da zaten arkadaşları görmekdi.
Ama Avrupa kupasını izlemeye gideceğim.![]()
Evet, maçlar çok zevkli değildi doğrusu. Ama arkadaşlarla muhabbet güzeldi...![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Ben de bu organizasyonda olmaktan çok mutlu oldum. Özellikle Bülent ile tanışmak büyük keyifti.
Ayrıca Yavuz Kocaömer benim sanal arkadaşım onu yakından görüp konuştum teşekkürler emeği geçen herkese....