Ankaradan gidecek arkadaşlar temasa geçsin benimle yada Ankara aktarmalı giderim diyen benim arabanın teker sabah 5 te döner![]()
Ankaradan gidecek arkadaşlar temasa geçsin benimle yada Ankara aktarmalı giderim diyen benim arabanın teker sabah 5 te döner![]()
Özlemcim organizasyon tarihine daha uzun süre olduğu için şuan kesin birşey söyleyemiyorum, gelip konaklamak isteyen arkadaşların hakkını yememek adına adımı yazdıramıyorum.
Ama bir gün de olsa dostları görmek için gelmeyi çok isterim. günübirlik katılma şansımız var mı acaba katılma durumum netleşip de kontenjan dolmuş olursa ?
Görüyorum ki sevdiğim dostlar yazılmışlar bileTokat'ta olup da dibimdeki bu güzel organizasyonu kaçırmak istemiyorum doğrusu
![]()
ellerine sağlık özlem hanım.
Gothica;
Allahın kızıl kafası biz oraya gelcez sen olmayacan öylemi gelip Tokatı başına yıkarız.
Edip, başıma geleceği bildiğim için şartları zorluyorum zatenTaa buralara gelirsiniz de sizi görmeden gönderirmiyim ben yahu
![]()
Sevgili dostlar sizinle olmayi gercekten cok isterdim ama 31 mayis 1 haziranda dugunum olacak insallah bir sonraki organiizasyonda gorusmek diligiyle.Emegi gecen arkadaslar emeinize saglik Sevgiler.....
slm merhaba buluşma organizasyonlarını hazırlamak çok emek istiyor bu işler gönüllülük ilkesine dayanıyor .Birincisi çok harıka imiş dostlarımızdan duyduğumuz kadarıyla .İkincisine katılalım dedik nasip olmadı aracımla kaza yaptım allah kımsenın basına vermesin büyük ihtimalle araç pert durumunda bu etkinliği düzenleyen emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ederim katılımcı dostlarıma da iyi bir etkinlik geçirmeleri dileğimle saygılarımı sunarım .
ayşegül01 şimdiden rabbim hayırılı ugurlu etsin .
""engelsiz bir yaşam için el ele"
spastik +suna gelmek istiyoruz
özlem hanın sizi aramıştım ben oğuz
Elinize yüreğinize sağlık güzel bir proğram olmuş inşallah hep beraber olacağız![]()
Çok teşekkür ederim ederim Ali abi ve kısmet olursa sizide düğünümde görmeyi çok isterim.
Emrullah abi çok teşekkür ederim ve inşallah düğünüme gelmenizi çok isterim.
Amasya görsellerine baktım oldukça güzel görünüyor![]()
Gothica;
canım benim Günü birlik katılabilirsin. Hangi gün geleceğini bana söylersen sana ona göre yardımcı olabilirim seni görmek hepimizi mutlu eder görüşmek dileğiyle
Betty boop;
tamam canım not aldım
_DELAL_;
emin ol geldiğine daha çok beğeneceksin canım
ayşegül_01;
Canım benim ALLAH mesut etsin inşallah bir ömür boyu mutlu ol. Gelmez iden de gönüllerimiz bir bunu bilmek bile güzel
ALİ DOĞAN;
Geçmiş olsun ALLAH bir daha göstermesin.sizde birşey olmamasına sevindik.