Amasya'ya giden tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Şu an Amasya'ya yolculuk yapan ve yola çıkacak tüm arkadaşların yolları açık olsun. Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin. Gönlüm sizlerle tekrar iyi eğlenceler.
Amasya'ya giden tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Şu an Amasya'ya yolculuk yapan ve yola çıkacak tüm arkadaşların yolları açık olsun. Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin. Gönlüm sizlerle tekrar iyi eğlenceler.
Ben 2. molami bitirdim kısmetse 7.30 gibi ordayim. Kimseyi tanimiyo4um umarim unutulmamiyi yolculuklar
Gec kalcam derken ilk otogar a ben geldim sanirim. Acaba otele giidecek olan arac nerden kalcacak
sanırım evine ilk dönen bizleriz.. gerçekten keyif aldığımız mutlu olduğumuz yepyeni arkadaşlıklar edindiğimiz son derece verimli bir programdı emeği geçenlere teşekkürler...
Duygu bahçesine böyle bir organizasyonu yaptığı için sonsuz teşekkürlergüzel bir buluşmaydı
Seni resimlerde göremedik
Yüreğine saglık bu buluşmayi organize edenlerin.
Herkes çok eğlendi resimlerden onu gördüm umarım bir sonrakine katılabilirim işlerim müsait olursa denk getirebilirsemHepinizin neşesi daim olsun ...
Yeni fırsat oldu girebildim siteye yine geç kalmışım, oysaki birileri hatırlatabilirdi..Güzel olmuşa benziyor düzenleyenlerin emeğine sağlık..
emek, özveri,saygı ve sevginin harman olduğu bu buluşmada emeği geçen Sayın,Duygu Bahçesi Özlem Ablamıza bu buluşmaya fiilen emek veren tüm dostlara ve aile bireylerine uzaktan da olsa haberdar olduğum ve de uzak mesafeleri yakın etmek uğruna yollara düşen tüm derttaşlarıma özverilerinden dolayı teşekkür ederim...
buluşma başlangıcın da yolda gelişen üzüntülü mini kazanın bizleri üzmesine karşın kazazedelerin bizlere verdiği olumlu havadan dolayı Sayın Ekem Emrullah abime,Şefim Mahmut abime ve de yolcuların yanından hiç ayrılmayan Sayın Cemil Dişçi abime ve ailesine de kendi adıma çok teşekkür ederim..
bir daha ki buluşmalar da tüm güzelliklerle buluşulabilmesi dileklerimle sevgi selinde çoşmanız temennilerimleme,
saygılar,
çok güzel, samimi ve sıcak bir buluşmaydı. ayrıca özveriyle hazırlanmış bir organizasyondu. başta özlem hanım olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. ellerinize sağlık...
Selamlar...
Yine çok başarılı ve bir o kadar güzel bir organizasyondu. Başta Özlemciğim olmak üzere emeği geçen, yorulan yüreğiyle destek olan herkese çok teşekürler. Özlemciğim seni yüzyüze tanımak, şehrinizde bulunmak, eskimeyen dostları görüp yeni arkadaşlarla tanışmak ayrı bir mutluluktu benim için. Yeniden yeniden çookkk teşekürler canımveee bir sorum olacak:
Fotoları hangi başlığa atıyorsunuz, nerden bakabilirim acaba o konuda biraz cahilim de![]()