üzülerek belirtmek istiyorum bende gelemiyorum biraz önce aldığım bir haber neticesinde ısparta da kalmam gerekiyor herkese iyi eğlenceler
![]()
üzülerek belirtmek istiyorum bende gelemiyorum biraz önce aldığım bir haber neticesinde ısparta da kalmam gerekiyor herkese iyi eğlenceler
![]()
Hava durumuna bakan var mı? Cuma Gök Gürültülü Fırtına okudum msn hava durumundan![]()
Meteoroloji sayfasında,Cuma ve Cumartesi yağışlı gösteriyor...
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Hava nasıl olursa olsun önemli olan bizim havamız ve son
3 gün![]()
O kadar Cemil Abimin her cümlesinin altına imzamı atarım.
Bakın cemilim konuştu mu son noktayı koyar önemli olan bizim havamız dedi mi dedi demek ki neymiş önemli olan bizim havamiz dostlar cuma günü buluşmak üzere
Noktadan sonra virgül koysakta devam etsek,iki gün kaldı....
Hepinize saygı ve selamlar hayırlı sabahlar .ben de son 2 gün diyeyim ve Allaha çok şükür her şey hazır bir şekil de ben arkadaşlarım ve Amasya sizleri bekliyoruz.sağlıcakla görüşmek dileğiyle inşallah
Arkadaşlar Amasya akşamları serin olur otel balkonunda otururken üşüye bilisiniz üzerinize hırka ceket gibi giysiler yanınızda bulunsun.
Cemil abi ( Havanı sevsinler senin kimin abisi) senin havanın % 100 tavan yapacağı ve bizlere de bu havanın yansıyacağından neden se son derece eminim.
herkeze iyi eğlenceler bol bol eğlenin gezin tozun kurtlarınızı dökün ben gelemiyorum özlem ablacığım durumları biliyorsun
Hayırlısı olsun fatihcim kısmet başka zamana inşallah
Allah tan bir mania olmazsa Cuma saat 08.00'de Amasya otogarındayım...Görüşmek üzere, tüm dostlara sevgi saygı ve selamlarımla...
selamlar....benim geleceğim firma Amasya'ya değil de Merzifon'a kadar gidiyormuş....oradan Amasya'ya ulaşım nasıl olacaktır......Amasya otogarına ya da otele kadar giden arabalar var mıdır...